Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
40
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Doğal Yollardan Bebek Sahibi Olamayanlar Buraya!
L
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle yazımı okuyorsanız ya bu dertten muzdaripsiniz ya da çevrenizden birisi bu dertten muzdarip. Ben de doğal yollardan bebek sahibi olamıyordum ve bu eşimle çok zor anlar yaşamamıza neden oldu. Şimdi bir bebeğimiz var ve inanın o kadar huzurlu ve mutluyuzki bu duygu anlatılamaz, yaşamanız için elimden gelen bilgileri vereceğim. Kendi yaşadıklarımı size anlatarak yardımcı olmak istiyorum. Öncelikle en kesin tedavi yönteminin tüp bebek tedavisi olduğunu söylemeden geçmeyeyim. Ben tüp bebek tedavisini Ankara’da oldum, Türkiye’de pek fazla bölge seçeneğiniz de yok zaten. Ankara tüp bebek konusunda kendisini geliştirmiş bir ilimiz. Ankara tüp bebek hakkında benim tercih ettiğim kliniğin sitesine bu: https://sevtaphamdemir.com/ankara-tup-bebek/ bağlantıyı takip ederek ulaşabilirsiniz.

Öncelikle Doktorunuzun Tecrübesinden Emin Olmalısınız
Tüp bebek tedavisinde benim en büyük şansım doktorumun mükemmel bir insan olmasıydı. İşini çok iyi bilen ve artık aşırı derecede uzmanlaşmış olan Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç’a çok şey borçluyum. Kendisi gerek psikolojik gerek tıbbi olarak benim her anlamda yanımda oldu ve onun sayesinde tüp bebek tedavim başarı ile sonuçlandı. Buradan tekrar tekrar teşekkür etmek istiyor ve gönül rahatlığı ile kendisini öneriyorum. Ankara tüp bebek konusunda Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç’a sahip olduğu için çok şanslı.

Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Bir Süreç ?
Gerçekten ama gerçekten çok zorlu bir süreç. Fiziki olarak bitişe yaklaştığınızı düşünüyorsunuz, vazgeçmek istiyorsunuz ve hormonlarınız o kadar değişkenleşiyor ki size anlatamam ancak sonunda tedavi başarı ile sonuçlandığı zaman dünyanın en mutlu insanı olacağınıza emin olabilirsiniz. Benim olduğum gibi iyi bir doktora sahip olursanız bu sürecin üstesinden gelebilirsiniz. Ankara’da ikamet ettiğimden dolayı Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç’a ulaşmakta zorluk çekmedim ancak şehir dışından ve hatta başka ülkelerden de gelenlerin sayısı azımsanacak gibi değil. Ankara tüp bebek ile ilgili daha detaylı bilgiyi buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.