Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
3215
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Ban mesajı yeniden düzenlendi (2. sayfa)
G
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Oyunun bile kuralları var dimi. 😀 Yaş kitlseini hatırlattığın için teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Elbryan
E
6 yıl
Yarbay

Kural var işte sıkıntı orda. Biri kurallara uymuyorsa reportlar geçersin. Kan davası mı bu? O bana sövdü bende ona söveyim. Yaş kitlesinin farkında olarak hareket edersin umarım artık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ana Sınıfı Öğretmeni
M
6 yıl
Yüzbaşı

Bi kere insanların ne oynayacağına karışamazsın bunu bi köşeye bırakalım.Oyun başladığı gibi flame yapmaya başlamışsın(Lb hatalı oynasa bile farketmez ki istatistikler Lbnin o maçtaki iyi oyunculardan biri olduğunu gösteriyor).Kaldı ki 25 yaş civarı adamsın hayla oyunlarda küfür edecek durumdasın.Yazık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ana Sınıfı Öğretmeni
G
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yazik olan tek şey bu oyuna ayırdığım vakit. İnşallah böyle oyuncular sizin maça denk gelir dicemde iki maçta bir kesin geliyordur zaten 😀😀



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Msaniyamac
A
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ana Sınıfı Öğretmeni

O kadar güzel yazmışsın ki. Hatta rito bot lanede yeni şeyler denemek istiyor bunu biliyorum. Ama sizin anlayamadığınız olay şu: Bu normal oyun değil mi ben adc denemek ve kendimi geliştirmek için girdim sonuç olarak rankedda neden ilk defa. Adc oynayıp oyunu mahvedeyim ? Yani ben adc de deneyimlenmek istiyorum ama normal oyunda sup niteliği taşıyan hero alınmıyor sırf bu yüzden ranked girmem çok doğru olur o halde. Tr serverinde oynanmaz bu demene katılıyorum ama kata-yasuo-zed-talon alıp bir maç kazanınca kendini oyuncu zannedip her maça bu heroları supa dahi almaları ve oyunu hüsranla sonuçlandırmalar üstüne kendilerine laf söyletmeyip haklı görmeleri. Bu arada biri de özel mesajla 'rito seni nasıl altın yaptı' yazmış. Sanırım bir aya kalmaz plat olurum. Çatla patla. Ayrıca lb nin yazıkları görülmüyor benden daha fazla o konuştu. Hakaretler etti ama sizler olayın sadece bir yönünü görebiliyorsunuz. (Normalde bu durum 0-6 yaş çocukarında odaktan uzaklaşamama diye geçer) . Demişsin ki keşke öğrenci kaldan. Ulan oyuna giriyorum herkes sen öğretmen misin diyor. Karşıma geleni eziyorum affedersiniz söverek sözelci diyor. Meğersem Okul öncesi artık sözelden alıiyormuş. Ah yavrum senin yaşın 18 mi? Ben 2011 de YGS 5 ten 417 puanla yerleştim ama onlarda sizin gibi laf anlamazlar çünkü onlar player sizin gibi. Sahi bu arada ben bi baltaya sap olabildim. Sen ne işle meşgulsün güzel kardeşim ?

%100 haklısın, senin oyun tecrübeni değişik bir sup alarak vs. mahveden kişiler kesinlikle banlanmalı, hele bir de leblanc gibi tüm killeri alarak farklı bir oyun tarzı benimsemişse. Ama yediğin ban da tamamen haklı, yaptığın flame oluyor ve 3 maçlık chat ban gayet yerinde bir ceza olmuş. Ancak senden önce lb sup yapan banlanmalıydı bence.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
6 yıl
Yüzbaşı

Anlatamıyoruz galiba lb, zed, katarina ya da yasuo supa kitlemek ceza ve report sebebi değildir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Affection and Hatred
S
6 yıl
Yüzbaşı

LB sup oynanıyor yalnız. Bence ufaktan alıştırın kendinizi. Artık destekler direkt tank bulamazlarsa hasarı yüksek heroları alıyorlar supa. Genelde de midden bozma herolar alınıyor. Ben de pek sevmiyorum bu tip heroları sup olarak ama maalesef kış metası bu yönde ilerledi.

Tabii ki optmial seçim değil. Ancak profesyonel arenada da girdi metaya.

Özellikle Çin ve Kore'de çok fazla destek yasaklanırsa direkt Veigar veya LB alıyorlar supa.




Bu mesajda bahsedilenler: @Ana Sınıfı Öğretmeni
L
6 yıl
Onbaşı

şu ss leri atıp birde utanmadan destek arıyorsun şuradan bile bu çıkarımı yapabiliyorsan hayat değerlendirmen nasıl acaba. 3 4 yaşındaki sabiler bu adamın elinden geçiyor işte. gerçi bu meslektekilerin çoğunluğu böyle de neyse. dileğim troll olmandan yana. umarım trollsündür.



Y
6 yıl
Binbaşı

Off öğretmene bak sen . Reis oyunda hiç bir şekilde küfür etmeden (!) ban yemiş.

Lb sup alır , heca adc alır. Karışamazsın kardeşim .Rankta sup kaldı mı Kata alıp taşıyodum s6 da . Senin gibi kolsuzlara mı güvencem . Oyun başı senin gibi ağlayanlar oyun sonu honoru veriyordu. Ayrıca hadi millete karışıyorsun anladım . Normal oyunda olmasının sebebi ne ? Seri maçın felan olsa dicem sinirlenmiştir felan diye de. Normal oyunu bu kadar ciddiye alıp adamın lb almasına sinirleniyorsan LoLu bırak . Öğrencilerine acıyorum . Yarın biri hata yapsa kim bilir döversin de bu öfke ile . Neyse umarım düzelirsin , düzelmessen de permaya kadar yolun var .

Not : Flamediği halde burda haksız ban diye ağladığı için sinirlendim. Yoksa bende zamanında flameden perma yiyen adamım.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Binbaşı

Dostum sana tavsiyem bu oyunu oynayacaksan herkesi susturman. Takım feedliyorsa kazanma şansın yoksa flame yapmadan sur ver gitsin. Normal oyun için neden bu kadar sinirlendin onu anlamadım. Dereceli hele de seri maçın olsa eyvallah ama normal oyun isterse kata sup yapsın zevkine girmişsin tryhard değil ki bu kadar kasasın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
6 yıl
Binbaşı

Bence sorun flame yapmakta değil. Benim birçok oyunda küfür etmişliğim var ama 6 senedir oynadığım şu oyunda chat banından öteye ceza almadım. (4 pre vakasından almıştım chat banını)

Sen mahalle karılığı yapmışsın.



E
6 yıl
Yarbay

Nerden baksan temiz yerleşmişsin.







Bronze by the way



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.