Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İki Telefon Arasındayım. Önerilerinizi Bekliyorum...
C
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Şuan yurt dışında bulunuyorum. Aklımda buradan telefon almak gibi bir niyet vardı fakat şuan kurdan dolayı Türkiye'de paralel ithalat cihazlar buradan daha uygun fiyata geliyor. Aklımda Note 8 almak vardı fakat şuan sahip olduğum S6 Edge'in pilinden bıkmış durumdayım. Kullananlar bilirler ne kadar hızlı tükendiğini. Okuduğum yorumlara ve izlediğim videolara göre Note 8 de çok iyi bir pil performansı sunmuyor. Belliki S6 Edge'den daha iyi ama arada çok uçurum bir fark yok gördüğüm kadarıyla. O yüzden Türkiye'ye dönmeden acaba Oneplus 5T mi alsam diyorum. İkisi karşılaştırılıcak cihazlar değiller fakat Oneplus 5T'nin hem pil durumu hem de hızı aklımı çeliyor. Note 8'in büyük olması ve parmak izi konumu ile Oneplus firmasının bilgi sızdırması benim için önemli olmayan konular, ona göre yorum yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.



J
6 yıl
Yarbay

Pil düşünüyorsanız Mate 10 Ve Pro Modelleri işinizi görebilir.

İlla iki telefon arasında kaldiysaniz Note 8 kamerası ile tokatlar.

Tercihiniz Note 8 olsun.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet Mate 10 de ilgimi çekiyor fakat xda da pek destek göremedim Huawei ürünleri için, farklı işlemci kullandığı için sanırım. Türkiye'de paralel ithalatı da yok henüz Note 8 ile 1000 liraya yakın fiyat farkı var şuan :(



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @JackWondo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.