Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
4636
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dreambox Iptv Nedir
A
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikler herkese merhabalar, direk konuya gireyim. Babam yıllarca digitürk kullanmıştır.(yaklaşık 15 sene kadar). Ama daha sonra verdiği paraya acıyıp iptal ettirdi. 6 aydır sıradan bir uydu alıcısı kullanıyor ve sıkılıyor doğal olarak ne film kanalı var ne belgesel nede maçları izleyebiliyor. Benden rica etti ona uygun digitürk kanalları bulunan maç izleyebileceği bir cihaz bulacağım. Bundan 5 sene önce dreambox alacaktım 2 tane anten istiyordular. Şimdi hiç o tarz bir ürün bulamadım. Hepsi internet üstünden çalışıyor. Beni bu dreambox iptv hakkında eğitebilecek biri var mıdır? Benden istenen ürün HD olsun film belgesel maç olsun yeter dendi. (kısaca her şeyi istiyor) Teşekkürler. Umarım cevap gelir. Bu arada yanlış konu açtıysam veya yanlış yere açtıysam lütfen beni uyarınız.



B
6 yıl
Teğmen

merhaba hocam öncelikle bildiğim kadarıyla size yardımcı olayım. istediğin şey ıptv üzerinden film belgesel ve maç yayınlarını izlemekse mecburen ıptv kullanacaksın digiturke para vermeyeceksen tabi. internet üzerinden çalıştığı doğrudur. dreambox alsanda internet üzerinden izlemek zorundasın diye biliyorum iptv için. önceden uydu vasıtasıyla birçok şey izlenebiliyordu ama şimdi hiçbir şey eskisi gibi değil daha da zor. dreambox cihazların yanında server da veriyorlar ama ben pek güvenmiyorum o yüzden tavsiye etmem. eğer ıptv izleyeceksen kaynak sağlam ve güvenilir olmalı yoksa elinde kalır.bir de internetin iyi olmalı kota derdin olmamalı. bende şuan digiturk kullanıyorum sırf pahalı olması yüzünden maçları ıptv üzerinden izliyorum. şuan için internetimi bile aknsiz şekilde kullanıp tv yi ıptv üzerinden izlemeyi planlıyorum. dreambox iptv kutuyla birlikte sana verilen serverdır hocam. dreambox cihaz alıcam ben diyorsan ıptv için servere güvenilen yerden alman iyi olur sonuçta karşında muhatap bulamazsan kalırsın öyle. bir de ıptv de yayınlar tv deki gibi değildir bazen gidebilir ne kadar güvenilir olsa da bunu da akıldan çıkarmamak lazım derim. ben TV BOX kullanıyorum memnunum. eğer smart tv niz varsa sadece server alıp da kullanabilirsin ıptv yi. umarım soruna biraz olsun cevap verebilmişimdir. sormak istediğin başka bir şey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.



C
6 yıl
Yarbay

baban çok şey istiyor.bunların hepsini istiyorsa yasal olmaktan uzaklaşıp yasağa gidiyor.film ve belgesel istiyorsa netflix , dsmart digitürk iyi çözüm.evde superonline fiber varsa ücretsiz türkcell tv en iyi çözüm yoksa tivibu alternatif



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.