Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
74
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Immortals Oyuncuları 100 Thieves Takımına Transfer Oldu
H
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


    
     Bu yılın başlarında PGL Major Krakow finalinde yer alan eski Immortals oyuncuları, 100 Thieves CS:GO takımına transfer oldu.
 
      Major turnuvalarda tecrübeli olan takım kadrosu; Lucas "LUCAS1" Teles, Henrique "HEN1" Teles, Vito "kNgV-" Giuseppe, Lincoln "fnx" Lau ve FireGamers ile compLexity takımlarının tecrübeli ismi Bruno "bit" Lima'dan oluşuyor.
 
    
     Kasım ayında Immortals kuruluşunun HEN1, LUCAS1 ve fnx üçlüsü için 1 milyon dolar ücret belirlediği ESPN Esports Brezilya raporunda yayınlandı. Sözleşmelerinin bitmesinin ardından yeni bir oluşum arayışında olan eski Immortals üçlüsü, Bruno "bit" Lima ve Vito "kNgV-" Giuseppe'nin de sözleşmelerinin bitmesinin ardından yapılan yatırımlarla yeniden takım haline dönüştü. 100 Thieves, HEN1 ve Youtuber Matthew "Nadeshot" Haag tarafından kuruldu. Ünlü NBA basketbol takımlarından Cleveland Cavaliers ise 100 Thieves'in franchising'ine sahip. Eski Immortals oyuncuları 100 Thieves bünyesinde gerçekleşecek olan bir sonraki major turnuvada "efsane" statüsüyle ana elemelerde yer alacak.
 




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.