Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
335
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İşkur Google'da en çok aranan 8. kelime oldu.
A
6 yıl
Er
Konu Sahibi

İŞKUR GOOGLE’DA EN ÇOK ARANANLAR LİSTESİNDE


Google 2012 yılına dair en çok aranan siteleri açıkladı. “Trend Olan Aramalar” kategorisinde İŞKUR en fazla aranılan kelimeler listesinde 8. sırada yer aldı.

Her yıl Google tarafından 50’yi aşkın ülke dikkate alınarak hazırlanan ''Google Zeitgeist 2012'' raporu yayımlandı. Bir trilyondan fazla sorgunun analiz edildiği raporda, Google Arama Trendleri ve dahili veri araçları gibi birden çok kaynaktan gelen veriler kullanılıp spam ve tekrarlanan aramalar filtrelendi.

Yılın en hızlı yükselen 10 sorgusuyla birlikte 2012'yi en iyi şekilde yansıtmayı amaçlayan ''Google Zeitgeist 2012''de, Türkiye için , 5 kategoride değerlendirme yapıldı. Bu kategoriler: “Trend Olanlar, En Çok Aranan TV Dizileri, En Çok Aranan Ünlüler, En Çok Aranan Spor Takımları, En Çok Aranan Seyahat Noktaları” olarak belirlendi.

İŞKUR’un ilk sekizde yer aldığı; ''Trend Olan Aramalar'' kategorisinde ilk sırada Facebook yer alırken onu Youtube, e-Okul, ÖSYM, Ekşi Sözlük, Araba Oyunları, Milliyet takip etti.

TREND OLAN ARAMALAR
Google arama motoru tarafından hazırlanan 'Zeitgeist' raporunda yer alan Trend Olan Aramalar kategorisi 2011'e kıyasla 2012 yılında belirli bir dönem boyunca en yüksek trafiğe sahip olan arama sorgularını ifade ediyor. Türkiye için Trend Olan Aramalar şöyle:

1. Facebook
2. YouTube
3. e-Okul
4. Ösym
5. Ekşi Sözlük
6. Araba Oyunları
7. Milliyet
8. İŞKUR
9. Hürriyet
10. Habertürk

Kaynak:http://www.iskur.gov.tr/tr-tr/anasayfa/işkurgoogle’daençokarananlarlistesinde.aspx



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Er
Konu Sahibi

işkurun bunu haber yapması veri açısından kaydadeğer bir anlam ifade etsede maalesef içler acısı bir durumuda ortaya koymakta.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.