Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
39
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FBDPRO – PRODUCTİON
E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

DİJİTAL VE MEDYA DA Kİ YARDIMCINIZ http://fbdpro-production.com/ sizler için tüm medyada ki çalışmalarınıza senaryodan tüm çekimlere kadar beklentilerini harika şekilde karşılayan ve istediğiniz tarza profesyonel ekibi ile hizmet veren FBDPRO Şirketimiz genel olarak en çok tercih edilen şirketlerden birisi olduk kısa bir sürede sizler için en güzel ve en yeni ekipmanlar ile son teknoloji ile sizin ihtiyacınız olan sinema, film, dizi, reklam, kısa video, reklam gibi hizmetleri profesyonel olarak hizmet vermekten gurur duyuyoruz. En son teknoloji ile 4K Çekim, aksiyon kameraları ve drone ilehavadan çekim gibi birçok şekilde çekim imkânı sağlayan 3 Boyutlu animasyonlar ve efektler ile benzersiz bir şekilde yapımı sizler için öne sürüyoruz.

Ürün, marka, film, sinema ve kısa video gibi işlemlerinizde en güzel şekilde reklam ediyoruz ve bunları çekimlerini baştan aşağı profesyonel ekip ve profesyonel ekipmanlar ile sizlere bir üretim yapıyoruz, bu sayede sizin markanızın, ürün, film, sinema gibi yapıtlarınızı ne kadar kaliteli olduğunu ortaya çıkartıyoruz.

Hedef kitlelerimizi sıralarsak;
· Reklam filmleri, reklam
· Marka tanıtımları
· Teknoloji, Tasarım
· Sosyal medya ve Kısa filmler

Yukarı da belirttiğimiz gibi birçok kitleye hitap ederken TV reklamlarınız, filmleriniz, fragmanlarınız, kısa filmler ve videolar ile birçok konuda hatta dijital teknolojide ki tüm işlerinizde sizlere desteğimizi sağlıyoruz. Çözüm odaklı ve direk kitleye hitap eden çalışma şeklimiz ile sizlerde tanıtmak istediğiniz ürünü, markayı en güzel şekilde gerekli kitleye en kaliteli şekilde en son teknolojiden yararlanarak dikkat çeken bir başyapıt çıkartabilirsiniz. Bunun için en doğru adrestesiniz.
http://fbdpro-production.com/


FBDPRO – PRODUCTİON



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.