Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
129
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Logitech garantiden yeni kulaklık aldım
A
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Logitech g430 kulaklık almıştım yaklaşık 1-1.5 sene önce birgün ses gelmemeye başladı elimle kabloyu oynatınca geliyordu jakta kopukluk var büyük ihtimal bende yurtdısındaki logitech'e yazdım fatura matura istemeden direk adresime yenisini ups kargoyla yolladılar 2-3 gündede o girdi türkiyeye bana gelmesini bekliyorum. Birde ben şimdi bu eski kulaklığı tamir ettirmeye çalışıcam olursa onu kullanırım yenisinide ya satarım yada saklarım. Daha öncede yurt dışı başka alışveriş sitelerinde bir sorunum olunca hemen yardım ediyorlardı keşke türk satıcılarda böyle olsa.



H
6 yıl
Yüzbaşı

Ticket mı attınız resmi adrese



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: High Hopes.

Ticket mı attınız resmi adrese

Kulaklığım daha siteye bile kayıtlı değildi ilk siteye kaydettim seri numaramla daha sonra garantiden yazdım işte kopukluk var diye bir tanede öylesine resim koydum kulaklığın dedim bakım herhangi bir yerinde kırık yok başkada birşey istemediler. Bu arada yabancıydı site türkiye logiteche falan yazmadım aklımada gelmedi.



N
6 yıl
Moderatör

Bende Philips kulaklığımı garantiye verdim. Değişim için cihaz bekleniyormuş yarın 1 ay oluyor. Yurtdışından bile daha kısa sürede geliyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.