Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
281
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GARANTİLİ LENOVO VİBE P1 (SORUNLU) FİYAT DÜŞTÜ!
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
G
6 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
Arkadaşlar merhaba,

Yeni telefon aldığım için bu telefonumu satıyorum. Yani acelem yok, fiyatta anlaşırsak vereceğim yoksa bir köşede kalır.


Ön siyah arka gri renk! Ekranı kırıktır fakat dokunmatiğinde hiç bir sıkıntı yoktur! Sadece ekranın üst tarafı kırık olduğu için(kırık kısımların bir kısmını kendim komple kaldırdım çünkü konuşma esnasında sürekli ekran kapanıyor ve tuslar vs. gelmiyordu! Hani telefonu kulağa götürdüğümüzde sensör kulağımızı algılar ve ekran kapanır ama biz istediğimiz zaman açabiliyoruz normalde. Fakat bu kırık yüzünden ekran kapanıyor ve görüşme bitene kadar açılmıyordu. Bu yüzden sensörün olduğu kısım ve ahizenin olduğu kısmı komple kaldırdım!) ahizede sıkıntı var. Sizin sesiniz karşı tarafa gidiyor fakat karşı tarafın sesi size gelmiyor denecek kadar az geliyor. Bu yazdıklarım dışında bir kaç gün önce ekran komple gitti! Ekran açılmıyor! Sanıyorum ekran komple bozuldu, isteyen yedek parça olarak kullanır isteyen garantiye gönderip yaptırır!

Çift hatlıdır ve 2 hattıda aynı anda aktif kullanabilirsiniz.

Yazılım ve donanımında hiç bir sıkıntı yoktur!

İsteyen alıp, ekranını ve ahizesini yaptırıp kullanabilir, isteyen yedek parça olarak kullanabilir!


Garantisi 2018 Ağustos ayına kadar devam ediyor! Kutu ve fatura vardır! Fakat kutu içeriği yok!

FİYAT: 200TL!

İsteyen olursa Beylikdüzü elden teslim ederim.( İş yoğunluğundan dolayı başka yere gidemem) Veya önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderirim!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C53D38CC1 -- 10 Aralık 2017; 1:33:57 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.