Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
101
Tıklama
0
Öne Çıkarma
IO Interactive Kane & Lynch'in Haklarını Kaybetti
B
6 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
   Square Enix 31 Mart 2017 tarihiyle birlikte IO Interactive ile olan iş ilişkisini sonlandırmış olduğunu açıklamış ve IO Interactive de 16 Haziran 2017 tarihinde resmi olarak bir bağımsız stüdyo olduklarını duyurmuştu.

   Yaşanan bu ayrılıktan sonra Danimarka merkezli geliştirici IO Interactive tüm markalarının haklarını elinde tutamadı.
 
   GamesIndustry.biz ile röportaj gerçekleştiren IO Interactive CEO'su Hakan Abrak "Boşanma sırasında Kane & Lynch ve Mini Ninjas'ın haklarını kaybettik." diye belirtti. Ayrıca Hitman serisinin haklarının IO Interactive'de kaldığını zaten biliyorduk, şimdi ise Freedom Fighters'ın haklarının da IO Interactive'de kaldığı doğrulanmış oldu.
 
   Third-person shooter aksiyon türündeki Kane and Lynch oyunlarının ilki Dead Men Kasım 2007'de ikincisi Dog Days ise Ağustos 2010'da PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkışını gerçekleştirmişti.

   IO Interactive şu anda yeni Hitman oyunu üzerinde çalışıyor.




C
6 yıl
Yarbay

Daha iyi olan ikiliyi ellerinde tutmaları iyi olmuş çünkü Square Enix sapıtmaya başladı.Son çıkan Hitman gayet iyiydi,2 sezon daha gelecek diyorlar birde araya Freedom Fighters girerse çok güzel olur.



O
6 yıl
Çavuş

Freedom Fighters IO Interactive'de mi kaldı??

Bu süper bir haber :) İnşallah yenisini yaparlar, zamanında sistem yetersizliklerinden dolayı potansiyelini gösterememişti ama mevcut konsollarda veya bir sonraki jenerasyonda bunu mükemmel bir şekilde sunabilirler...

Allah'ım nolur olsun bu :)



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

D
6 yıl
Binbaşı

Kane and lynch senaryo olarak doyurucu bir oyundu. Ama oynanabilirlik konusunda o hikayenin hakkını veremediler. 2. Oyunun tarzı apayrıydı, fena da sayılmazdı aslında. 3. Bir oyun fikri daima hoşuma giderdi.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
6 yıl
Yarbay

Freedom Fighters 2 çıkarsa ortalık yıkılır toz duman olur.



P
6 yıl
Yarbay

Kane&Lynch haklarını kaybetseler ne olur çöp oğlu çöp bir oyun zaten devamıda gelmiyor uzun zamandır kısacası kaybettikleri bir şey yok Hitman ile yola devam.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

P
6 yıl
Binbaşı

Kişisel olarak en iyi TPS oyunu olarak gördüğüm Freedom Fighters'ın 2. bir oyununu görmeyi çok isterim. O oyunda hissettiğim şeylerin benzerini başka bir oyunda yaşamadım.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

D
6 yıl
Yüzbaşı

K&L mekanikleri kötü de olsa zamanında çok severek bitirdiğim bir seriydi.Kane ve Lynch karakterleri tam sinema filminden fırlamış taban tabana zıt gibi duran ama birbirine bir o kadar benzeyen derinlikte yazılmış karakterlerdi.Freedom Fighters felan çıkalı asırlar geçti..Taaa Ps2/ilk Xbox oyunuydu.Şimdiye o seriyi ayakta tutmaları gerekirdi.Müthiş bir potansiyeli vardı çünkü.Bölge bölge ilerleyip,taktiksel olarak hareket edebildiğimiz çok güzel bir oyundu.Aksiyon/tps/yer yer strateji öğeleri bulunduruyordu.Zamanında gece gündüz bıkmadan oynamıştım.IO'dan umudum yok Hitman'den başka birşeye odaklanmayacaklar gibi görünüyorlar.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.