Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
274
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HP 2018 yılında metal obje basan 3D yazıcı satmayı planlıyor
M
7 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

HP 2018 yılında metal obje basan 3D yazıcı satmayı planlıyor

HP, geçen yıl 3D baskı işine girmesinin ardından bu yöndeki girişimlerini hızlandırmayı planlıyor. HP Inc CEO'su Dion Weisler Perşembe günü yaptığı açıklamada, şirketin plastik parçalar üreten mevcut 3D yazıcılara ek olarak metal objeler üreten 3D yazıcılar satmayı planladığını söyledi.

 

Ayrıca Bkz.DJI, drone'ların kimliğini tespit edebilen AeroScope ürününü duyurdu
Weisler, yazıcılar hakkında gazetecilere yapılan görüşmede, HP'nin metal baskıya yönelik tamamen yeni 3D yazıcılar satıp satmayacağını veya mevcut 3D yazıcıları yükseltmeyi düşünüp düşünmediğini belirten ek ayrıntılar verdi. Ayrıca, yazıcıların fiyatını veya ne zaman piyasaya çıkacağını söylemedi. Sadece şirketin 2018 yılında daha fazla bilgi vereceğini belirtti.

 

HP 2018 yılında metal obje basan 3D yazıcı satmayı planlıyor

Metal objeler oluşturma yeteneğine sahip 3D yazıcı satan diğer şirketler arasında, bu yaz Google Ventures ve GE Ventures gibi yatırımcılardan 115 milyon dolar alan StartForged ve Desktop Metal gibi yeni şirketler yer alıyor. Desktop Metal yatırımcısı Milwaukee Tool, elektrikli el aletlerinde kullanılmak üzere küçük metal dişliler üretmek için bu yazıcılardan faydalanıyor.

 Haberi Portalda Gör

B
7 yıl
Yüzbaşı

M
7 yıl
Yüzbaşı

Teknoloji korkutucu olmaya başladı :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @basartenk
K
7 yıl
Yarbay

Skynet is coming :D




K
7 yıl
Yarbay

Bununla robotlar,silahlar yapılır.Tehlikeli.




M
7 yıl
Yarbay

Yapilmis ornek parcalari gorunce Stargate serisindeki ''Replicators (Stargate'in Doymak Bilmez Robotları: Çoğalıcılar'' gozumun onune geldi. Diziyi izlemis biri olarak irkildim



-
7 yıl
Yüzbaşı

Bu teknoloji ile bozulan araba parçalarını yeniden ve daha sağlamını basabiliriz. Kazıkçı tamirciler de hapı yutar böylece.

3D metal yazıcı teknolojisinin sınırı yok. Çok mükemmel bir teknoloji. HP yaparsa da iyisini yapar. Bende bir tane sipariş ederim.



F
7 yıl
Yüzbaşı

objenin sertliği kırılganlığı nasıl ayarlancak? bence zaman alıcak bir proje.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.