Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2882
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayar mühendisliği okurken çalışmak hk.
M
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Herkese merhaba, ilk başlığım umarım doğru yere açmışımdır.

Ankarada bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Genel anlamda pek sosyal olduğum söylenemez, asosyal sayılırım. Ders çalışayım ortalama yapayım gibi zerre kadar bir isteğimde yok. Dolayısıyla, kendi yolumu çizmek adına görebildiğim tek seçenek: üniversitede okurken bir yazılım şirketinde çaycı olarak da olsa, bulunmak (çaycı benzetmesi abartı değil gerçek!). Sizlerden beklentim: Özellikle tecrübeli arkadaşların/abilerin tecrübelerini benimle paylaşması ve benim bu işe nasıl girişeceğim, bir şirketin kapısını çalıp nasıl konuya gireceğim konusunda yardımcı olmasıdır. Bu arada, herhangi bir maddi kaygım veya beklentim de yok.

Benim aklıma ilk gelen fikir; pek bütçesi olmayan, dolayısıyla eleman çalıştırmada sıkıntı yaşayan, yeni mezunlar tarafından kurulmuş start-up denilen şirketlere başvurmak(işi öğrenmek amacım olduğu için, para almadan da çalışabilirim. Hiç sorun teşkil etmez).

Teşekkür Ederim.

Herkese iyi çalışmalar.



K
6 yıl
Çavuş

Ben odtü bilgisayar okuyorum.Kendi sosyal agımıza genelde odtü teknokentlerde olmak üzere birçok şirketten eleman alımı için mesaj geliyor yani piyasa fellik fellik eleman arıyor diyebilirim.Para beklentin yoksa birçok şirkete direk girebilirsin ama senin bir backgroundun olmadan firma sana ne katabilir o ayrı konu. Bizde 1. sınıflara basic c vede basic phyton verilir.2. sınıfta asıl baba derslere giriş yapılır.O yüzden tavsiyem 2. sınıfın sonlarına dogru bir şirkette çalışmaya başlaman.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Cevabın için teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Kvot
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.