Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
2577
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: _Amerika'da satılan bazı SUV'lar ve fiyatları_ (2. sayfa)
Y
6 yıl
Yüzbaşı

Escalade'yi tek geçerim.



K
6 yıl
Yarbay

Amerika'da yaşasam Dodge Durango almak isterdim.

< Resime gitmek için tıklayın >

https://www.dodge.com/durango.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight_Hammer -- 22 Mayıs 2018; 22:12:22 >

K
6 yıl
Binbaşı

ne suv'si, bildiğin kamyon bunlar. bana itici geliyor ben amerikada olsam spor araç alırdım sanırım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
6 yıl
Yarbay

Adamlar bizdeki fındık motorlu B segment araç fiyatına tank alıyor. Kur çevirimi yaparak konuştum daha ağır kaçmasın diye bu sefer.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
6 yıl
Binbaşı

bu resimleri verilen arabalardan ford explorer'ı bir günlüğüne kiralayıp washington dc'ye gitmiştim.Kullanımı son derece rahat ve kolay bir arabaydı gayet güçlü yakıtı normal seyirdeydi.Daha sonra kia'nın vanı sedona'yı 1 hafta kiralayıp 3300mile yol yaptım.Orada vardığım kanı şu oldu: keşke bu kadar büyük arabaları burada da kullanabilsek park vs engelimiz olmasa.Ford explorer'da cruise control'u direksiyondan bir değere ayarlayıp artı eksiyle arabayı hızlandırıp yavaşlatabiliyordum hiç frene ve gaza dokunmadan.Kia sedona'da ise gaz pedalıyla belli bir hıza gelip cruise tuşuna basınca o değerde kalıyordu artırma ve azaltma imkanı yoktu frene basıp tekrar gaza basıp cruise tuşuna basmak gerekiyordu.Sedona 7 tane bavul sığmıştı ve en az 20 litre civarında yakıyordu.Biraz anılarım canlandı.Ama buradan çıkarım keşke böyle büyük arabaları rahatlıkla Türkiye'de de kullanabilsek.



K
6 yıl
Yarbay

Kuzey Amerika'da crossover, suv ve pick-up'lar çok tutuluyor. Bu nedenle Ford daha geçenlerde Fiesta, Fusion, Taurus gibi sedan otomobilleri üretmeyeceğini açıklamıştı.



O
6 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

ABD’ye yerleşirsem alacağım ilk araba Toyota Sequoia olur.



Bkz. Sağdaki hayvansı araba Land Cruiser, soldaki de Sequoia.





< Resime gitmek için tıklayın >
Bir arkadaşımda vardı Ankara'da, daha doğrusu onu almaya gelen şöför işte tam olarak bunu kullanıyordu, konsolosluk aracı; 2-3 defa yanımdan geçti yolda falan güneşim kapandı, yapraklar uçuştu, kuşların kanat sesleri duyuldu. "Şerit doldurmak" deyiminin ne olduğunu bunu görünce öğrendim, park sorunu nasıl yaşanır bunda gördüm. Benim o zamanki Opel Astra, C hatchback olmasına rağmen yanında ufacık kalıyordu, devasa bir araç.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.