Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
594
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Akaryakıt alışverişlerinizde 40 TL MaxiPuan!
-
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Kampanya Ayrıntıları
​Akaryakıt alışverişlerinizde Maximum Mobil’e özel 40 TL MaxiPuan!

Maximum Mobil’den katılıma özel, Maximum Kart’ınızla Maximum anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından 1-31 Ekim tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişinize 40 TL MaxiPuan!

Katılımınızı kampanya tarihleri arasında dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için: Maximum Mobil’de ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Unutmayın, Kampanyamız sadece Maximum Mobil uygulamamız ile katılıma özel olup 40 TL MaxiPuan kazanılabilecektir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli) kampanyaya dahildir.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ziraat Maximum Kartlar ,Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar 7 Kasım 2017 tarihinde kampanya kapsamında son kullanılan karta yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 20 Kasım 2017 olup kullanılmayan puanlar 21 Kasım 2017 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz. Kampanya diğer çek, indirim, avantaj ve promosyonlarla birleştirilemez. Maximiles’a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile kullanılabilecektir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilir.

https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=akaryakit-alisverislerinizde-40-tl-maxipuan&IdCampaign=MTc0Mw==-ISB



-
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

bu sefer olmadı, 1 ayda 4 kez depoyu dolduramam ben.



U
7 yıl
Yüzbaşı

Her sirket dahil herhalde ayrım yok.

Shell e gider alırım o zaman sıkıntı olmaz inşallah



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: uzunca961

Her sirket dahil herhalde ayrım yok.

Shell e gider alırım o zaman sıkıntı olmaz inşallah

Maximum anlaşmalı akaryakıt istasyonları

Şartına göre şirket değil istasyon önemli. Anlaşma olması gerekiyor.



A
7 yıl
Çavuş

HANGİ istasyonlar anlaşmalı yazmıyor. acele yok. sakin



E
7 yıl
Moderatör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.