Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
748
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Casper hakkında
B
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar neden herkes casper alma diyor 5-6k arası güzel bilgisayarları var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Çavuş

Silinebilir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milyar14 -- 22 Ağustos 2021; 10:8:27 >

E
7 yıl
Binbaşı

Çünkü eski serileri problemliydi. Bizim milletin aklında kötu bir imaj oluşturdu. Şuan öyle birşey söz konusu değil. Bu kişiden kişiye değişir. Bazıları beğenir bazıları beğenmez. Şuan bana göre 5k civarı ürünlerde en iyi panel kalitesine sahip olan cihazları var vatanda ve mediamarktta gördüm. Güzeldi hoşuma gitti mesela.

Sen diğer yorum yapan arkadasa aldırma. Her zaman Casper konularında kotulemede on planda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
7 yıl
Yüzbaşı

Bazı markalar vardır, performansı belirleyen parçaları işlemci-gpu-ram-ssd gibi diğer markalara oranla daha yüksek tutmalarına rağmen diğer markalara kıyasla epey ucuz fiyata satarlar.(Her marka aynı marka işlemci, aynı marka gpu kullanıyor. bunlar bir notebookun fiyatını genel olarak belirleyen 2 parçadır) Peki fiyat farkı neden ?

1-Kasa kalitesinin dandikliği
2-Satış sonrası müşteri hizmetlerine yok denecek kadar az bütçe ayırmaları, müşterilerini tabiri caizse süründürmeleri.

Casper'in malzeme kalitesi dandikliği ve müşterisini süründürmeyle ilgili kötü bir namı var. Son senelerde kendilerini düzelttilerse bilemem. Yine de sen bilirsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresssma -- 29 Eylül 2017; 3:11:46 >

L
6 yıl
Er

Asla casper alıp paranızı çöpe atmayın. Kalite yok. Satış sonrası servis olayı sıfır.
31.8.2015 tarihinde Mersin medyamarketten aldığım casper via v6x. İşlem durduruldu diyordu sonrada ekranda Casper yazısı gitmiyor ve açılmadığı için 2 Eylülde Mersin ISTIKLAL CD. ARI ISHANI YETKİLİ servisine götürdüm. Ücret karşılığı Kurulum yaptılar. Aynı arızaları gösteriyordu. 13 Kasımda yine casper yazsı gitmiyor ve açılmıyordu tekrar götürdüm. Yine ücret karşılığı kurulduğunu söylediler. Eve geldim kurulumları yapacağım tekrar aynı hata Ertesi gün tekrar gittim Sizi ararız dediler. Aramadılar ben aradım. Ana kart arızalı dediler. Genel merkeze göndereceğiz dediler. Bu yaşattıkları süre içinde garantim de doldu. İlk 2 eylülde götürdüğümde ana kart arızasını söyleselerdi garanti dolmamıştı. Garanti 31 eylülde dolmuş . Telefonumun Tamiratının yapılması için casper genel merkezine yazdım. Cevap olarak ‘’Anakart arızası ilk gelişlerinde tesbit olmayıp sonrasında bu arıza tespiti sağlanmış olabilir. Garanti süresi sona erdiği için ücretli destek almanız gerekmektedir.’’ Diye cevap geldi Önceki götürdüğüm zamanki arızasının aynısı Bana o zaman ana kart arızalı olduğunu söylemediler. Programla ilgili bir arıza düzelir diye öyle kullandım. Garanti süresinin doldurmak için kurumsal firmanın hileli yol kullanacağı aklımdan bile geçmedi. Oysa ilk götürdüğüm tarih geçerlidir.



T
6 yıl
Binbaşı

Klasik ortaya atılan bir tez var " Teknoloji şans işidir " . Evet şans işide bile bile lades demenin bir anlamı yok. Neden casper'a hayır. Cevabı bu forumda saklı. Mesajları tek tek okuyun anlarsınız.



L
6 yıl
Er

Satış sonrası hizmet ve ilgi sıfır.
Yuzlerce kez servisle gider gelirsiniz



L
6 yıl
Er

Bir şeye çok kişi kötü diyorsa kötüdür. İnsanların yaşadıkları varki yazmışlar. Kesinlikle casper bir marka degildir. Çinde yaptırılan dandik urunlerdir. Satış sonrası hizmet yok muhattap bulamıyorsunuz.




Bu mesajda bahsedilenler: @electro58
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.