Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
1936
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Zeytinli Rock Fest 2017 izlenimlerim...
A
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Kalabalık... daha da kalabalık olacak...

Küçük küçük notlarla paylaşmak istiyorum.

23 Ağustos akşamı giriş yaptık. Ne yalan söyleyeyim hiç hayalim gibi olmadı. Alanın dışında YÜRÜYECEK alan yok. Kalabalığa lafım yok ama kalabalığın KALİTESİNDE sıkıntı var. Uzun saçlı ergen metalci tipler bira şişelerini kırarak içiyorlar. Ayyaş ayyaş dolanıyor herkes. Yerlerde yatılıyor. Uyuşturucu bonzai zibille... düşünün daha alana girmedik...

Allah için sanatçılara hiçbir lafım yok. Harbiden çok ama çok güzel sanatçılar çıktı ve performansları gayet iyiydi. Ama arkadaş moğollar çıktı tamirci çırağı söylüyor, yanımda veletler headbang yapıyor gerçekten enteresan.

10 saniye işemek için 20 dakika beklemiş olabilirim...

Kamp insanı değilseniz kampta kalmayın arkadaşlar. Güneş doğduğunda uyanmak zorundasınız. Ses çok oluyor. Rüzgarda çadırlar dağılıyor. Ve üşüyorsunuz. Ama yok ben tecrübeliyim derseniz orası size kalmış tabi. Biz yakında bir evde kaldık.

Kız düşürme hevesiyle gitmeyin derim %60+ erkek 40-kadın. Alın manitanızla gidin

Yemekler her çeşit var ve ucuz onu dert etmeyin. Ama içki olarak sadece bira var ve 14 lira. Dilerseniz dışardaki enteresan arkadaşlara dahil olabilirsiniz

Sigara sokamıyorsunuz. İçerde sadece kent satılıyor.

Aklıma geldikçe editlerim burayı.

Konu yanlış yere açılmışsa affola



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
7 yıl
Yüzbaşı

Millet festivale gitsin kızlarla kusa kusa içsin sevişsin biz de doğuda bunları rahat yapsınlar diye ömür çürütelim

adaletine tüküreyim tr



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

Anlatılanları gözlemleyebildin mi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yüzbaşı

hocam boş insanların yeri.Tamamen hype. bütün yıl orada kız düşürme hayalleriyle saç uzatan beyinsizler topluluğu hepsi.kızlar da vermek için festivali bekliyordu zaten





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mancunian Wanker -- 26 Ağustos 2017; 22:56:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yüzbaşı

Sidik kokusu ve çöp yığınları konusunda durum ne?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Binbaşı

Kızlar vermek için mi bekliyor?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yüzbaşı

hocam bira 12 tl 5li jeton 60a satılıyo. tuvalet duş sıkıntı. mok kokusu almıs basını gitmis. sigaranızı almayanlar içmek icin almıyodur yetkili birini çağırması için uğraşmanız lazım. aranmadan giren zibille adam içeri ot sokmus daha napsın. konsere acilen yaş sınırlaması gelmeli açık söyleyim 18 yaş sınırı yetersiz olabilir 21 yaş daha makul. unutmayın yurtdısında 21 yas kuralı var mesela kumarhanelerde. daha sağlıklı olur 21 yas. sünen sünene aşırı içiyolar bi el atılması lazım. şunu da söyleyim içerde konser dinlemektense dışarda oturur kaldırıma 6liraya biramı içer ordakilerle şarkı beste söylerim. daha eğlenceli. şunu da ekleyim duş herkese sıkıntı etrafta parayla dus alıncak yerler var 5tl ücret cekiyor pansiyon ama sadece kadınları kabul ediyor erkek kullanamıyor. tuvalet de erkeğe sıkıntı değil etrafta sazlık alan bol ama kadınlara sıkıntı. ayrıca tuvalette sabun bol ama nasıl oluyorsa su yok ilginç yani. şöylesine güzel efsane bi festivale sahip cıkılması lazım düştüğü durum içler acısı. bu arada festivalden önceki aksam bedavaya sınırsız alkol getirip arkasına pilav ve midye ısmarlayan abimize selamlar olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

Sidik kokusu ve çöp yığınları konusunda durum ne?

Tuvaletler leş kokuyor. Alan da malesef çöplerle dolu. Ama dediğim gibi organizasyondan kaynaklı değil insanımızın kalitesi...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

Kültür yoksunuyuz yemin ediyorum ya.Her festival böyle.Acilen temizlik,görgü,kültür ne demek ögrenmemiz veya kendimizi düzeltmemiz lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

Hala rock müzik dinleyip ortamdaki çirkin kızları düşürmeye çalışan insanlar kaldı mı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
7 yıl
Yarbay

Gelen sanatçılar tartışmasız Türkiye'nin en iyileri. Ancak canlı dinleyeceğim diye ne Cem Kısmet'in ne Harun Tekin'in nede Şebnem Ferah'ın hatırına bile o eziyet çekilmez. Bahsettiğiniz gibi evlerin günlük kiraları da şişiriliyor festivalde. Çadırda desen zaten 2.günden sonra uykusuzluktan ne dinlediğini ne yediğini nede yaşadığını hatırlıyorsun zombi gibi dolanıyorsun ortalıkta. Bizim arkadaş inat etti kombine+kamp aldı 175 liraya 23 ünde gitti 25 inde koltukta yayılmış kanallarda dolanıyorum tam kral popu açıp baktım arkadaş geri geldi pis pis sırıtarak özledin mi beni dedi defol git oğlum o kadar para verdin dedim. Söylediğine göre çok çoluk çocuk doluymuş bu festivalde aralarında şakalar komikler derken ortalığı ahıra döndürmüşler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 27 Ağustos 2017; 4:41:25 >

A
7 yıl
Onbaşı

27 yaşında hayatında ilk defa çadır kurmuş biri olarak söylüyorum, fazla bir sıkıntı çekmedim.Küçük tuvalet için hiç bir zaman sıra beklemedim, çünki pisuar bölümünde sıra olmadan ihtiyacını giderebiliyorsun,büyük tuvalet içinde festival alanına yürüme 6 7dk uzaklıktaki camiyi tercih ettim her sabah düzenli olarak ve hiç bir sıkıntım kalmadı. Duş içinde gene sabah saat 10 gibi girişte soldaki duşa kabinlerde hiçbir zaman 2 3dakikadan fazla sıra beklemedim. Çok sevdiğim sanatçıları (Moğollar,Pilli Bebek,Manga,What da Funk,Flört , Ceylan Ertem,Adamlar,Pera vs. ) canlı olarak dinleyebilme keyfini yaşadım ve bol bol kayıt aldım. Sabah 8bucuk 9a kadar çadırda uyunabiliyor. O saatten sonra mat ve yastığımı alıp büyük beyaz çadırın altında uyumaya devam ettim ve uyku konusunda da problem yaşamadım.Sigara yasağı paketini hiç açmamışsan alıyorlar fakat 2.ci günden sonra artık açık paketleri de alıyorlardı. GÜzel ve eğlenceli bir deneyim oldu benim için. Zorluk ve sıkıntı tabiki çektim ama eğlence kısmı daha ağır bastı.



A
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

Yemekler cidden berbattı, çevremde bir kaç kişi resmen mide fesatı geçirdi
Onun dışında gece baya üşüdük, sanatçılar zaten tartışılmaz baya kaliteylidi gerek ses düzeni, techizat olsun gerekse sanatçı performansı.

Tek sevebildiğim karavanda kahve satan dayı idi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Binbaşı

25 ağustos cuma günü Selda Bağcan konserinden hemen önce festivalin ana giriş kapısında (kamp girişi değil) kavgama tanık olan arkadaş; telefon numaranı bana vermiştin ama bulamıyorum lütfen bana ulaş. Onun dışında böyle bir kavgaya tanık olan ve 3-4 güvenliğin tuttuğu gence iri kıyım bir güvenliğin defalarca yumruk atmasına şahit olanlar lütfen bana ulaşabilir mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.