Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
323
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Tıpçıların sürekli kendini övmesi.
H
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sonuna kadar haklısınız helal olsun tıp kazanan adama vallahi helal olsun.Bundan sonra adınızdan önce unvanınınız söylenecek.



I
7 yıl
Binbaşı

Dişçilerde övünebilir mi knk



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

ax be kardeşim övün tabi ama tıp biraz daha farklı.




Bu mesajda bahsedilenler: @IIImalwareIII
H
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

adam olduğum doğrudur.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mr. Ollivander
S
7 yıl
Yüzbaşı

tıp bu kadar balon gibi şişiriliyor fakat lise mezunu bir girişimci bazen doktordan daha fazla maaş alıyor. işini iyi yapan birçok kişi çoğu doktordan daha iyi maaş alıyor. hani bazıları biz bu kadar puan yaptık, sıralama yaptık, en iyisi biziz diye düşünüyor ya çok yanılıyorlar bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

ya reyiz bazen diyorsunn.Amcamın sadece döner 12.500 tl :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Shore21
S
7 yıl
Yüzbaşı

hocam amcan iyi bir doktormuş demek ki. cerrahlar için falan olabilir bilmiyorum ama mesela bir tanıdığım var adam 2 yıllık üniversite okumuş. gemi tamirciliği yapıyor (bakım vb), kendi şirketini kurmuş. adamın en iyisinden arabası var, motoru var, teknesi var, evi var... gibi gibi. tıp garanti bir meslek ama girişimcilik ruhun varsa hiçbir şey okumadan bile çok iyi paralar kazanabiliyorsun




Bu mesajda bahsedilenler: @hedeflerilkbin
O
7 yıl
Teğmen

tanıdığım tıpçılara göre yorumluyorum : hepsi zehirci
çoğu sadist psikopat ve katil kimileri de potansiyel seri katil

iyi drlar vardır da bana faydası olmayanı ne övecem



N
7 yıl
Binbaşı

Şöyle bir fark var.
Tıpçı adam mesleğine devam edip yine çok iyi hayat sürebilir.
İstersede mesleğini bırakıp , başka bir iş üzerinde koşuşturabilir , tıpı kazanacak kadarda zekaya sahipse başka bir iş üzerindede çok başarılı olabilir buna potansiyeli var.

Ama bu demek değil ki , lise mezunu biri doktordan fazla kazanamaz. Yeteneklerini geliştirir kullanır, daha fazla kazanır.

Fakat kesin bir şey ortaya çıkıyor. Tıpçı adamın çok iyi bir hayat sürebilme şansı %100 iken, Lise mezunu adamın şansı %50 ' dir. Çünkü lise mezunu adamın düzgün bir mesleği olmadığı için çok iyi bir hayat sürmek için çok başarılı olma şansından başka şansı yoktur.
Tıpçı adamın böyle bir zorunluluğu yoktur mesleğine devam eder yine iyi bir hayat sürebilir.



M
7 yıl
Onbaşı

elmangeeeeeeee kakooooo kakoooo şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.