Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
1783
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Yetenek mi? Çalışıp çabalamak mı? (2. sayfa)
G
7 yıl
Binbaşı

Ağlama mı la senin oyundaki adını bile bilmiyorum , neden boş insansın biliyor musun ? İşte bu yüzden artık seviyen neyse onu da bilmiyorum ama böyle insanlardan daha yüsekte görüyorsun kendini , hayırdır güvendiğin birşey mi var ?




Bu mesajda bahsedilenler: @Lev1n
Ø
7 yıl
Yarbay

Ben 10 sene Knight Online oynadım, sonrasında csgo oynadım, fps olarak sadece csgo oynadığım için 1600 saatte LEM olabildim ancak, sonra düzenli oynamayı bıraktım ama düzenli oynayan her adam yeteneği olmasa da en azından globali görür, fps oyunları süreklilik istiyor, 1 ay ara verdim refleks diye bir şey kalmamış, şimdi haftada bir kaç saat eğlenmeye giriyorum ama LEM-SUPREME seviyesinde oynamam 1 ay düzenli oynamaya bakar.

Günde 3-4 saat ayırabilecek herkes global seviyesinde oynar, 1 saat hsdm 3 tane rekabetçi girersin 3 ayda en üst seviyeye çıkarsın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 1 Ağustos 2017; 11:12:28 >

C
7 yıl
Yüzbaşı

çoğunluk solo girerek global olmaya ihtimal vermiyorum. şimdiye kadar en yüksek LEM e çıktım, orada bile T'de c4le dalıp bombayı CTlere verenler, site'dan adam almasına rağmen dalmayıp rotate gelmesine sebep olanlar, c4'ü nereye kursam avantajlı olur? diye düşünmeyenler, buy mantığını bilmeyip takımı gereksiz yere double ecoya düşürenler, ct'de bi silah sesi duyunca hemen rotate yapıp site'ı boş bırakıp c4 kurduranlar falan filan... oyundaki en temel şeyleri bilmeyen adamlarla doluydu LEM bile.

böyle mallarla dolu bir takımı nasıl taşıyabilir ki bi insan?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yarbay

Prime denen olay yokken ortalık spinbottan geçilmezken global oldum. 2 sene öncesinden bahsediyorum o gün bu gündür düşmedim rank.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @can_celik
C
7 yıl
Yüzbaşı

bi ara şöyle iyi bi maçının linkini at da feyz alalım GE reis... gerçi şöyle bişey olabilir, sup-ge de oyuncu profili ciddileştiğinden dediğim gibi basit hatalar yapan tipler bulunmuyodur belki, yani oraya ulaştıktan sonra düşmemek mümkün. ama rütbe çıkmak ayrı bi zorluk, GE'ye solo çıktım diyosun, benim için imkansız bişey.

iyi iş çıkardım dediğin bi maç olduğunuda pm'den at da bakayım bi..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Lev1n
İ
7 yıl
Yarbay

En son mm ayın 8. ine atmışım rütbeyi çok takmayın ben şu yukarıdaki nightwish nickli elemanla hayvan gibi kastığımız zamanlar faceitte 5 leveldik ikimizde saldık oyunu şimdi master ligdeyiz. Kendime iyi oyuncuyum demiyorum zaten sıradan bir oyuncuyum fakat global falan çok kolay iş faceitteki bazı 10 level elemanları görsen globalleri 5 e katlar 10 a böler.




Bu mesajda bahsedilenler: @can_celik
G
7 yıl
Yarbay

hala mm muhabbeti dönüyor. yok solo global olunmaz bilmem ne. mm'in cs gonun c'si ile alakası olmayan salak saçma bir yer. faceit yada esea gibi platformlarda oynayıp kendinizi orada kıyaslamaya çalışın birileriyle ki cs gibi yozlaşmış bir oyunda artık kasmayın. eseade de faceitde de cayır cayır açıyor adamlar hileyi. o kadar ticket vs. atmama rağmen her şey ortadayken ne ilgilenen var ne bir şey yapan var. bu kadar sorumsuzluğu gördükten sonra saldım zaten ciddi şekilde oynamayı. ciddi oynamayı bıraktıktan sonra faceitte rank 10 olmak da koydu açıkçası ama neyse.



L
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar burda genel konuşuyoruz tartışma çıkarmayalım bu arada bu konuyu kendim için açtığımı düşünüp benim hakkımda yorum yazanları gördüm arkadaşlar kendim için açmadım sadece merak ettiğim bir sorudan sizlerin düşüncelerini merak ediyorum kavga çıkmaması dileğiyle



G
7 yıl
Yarbay

coldzera'ya ne diyeceksin adamın 1.6 geçmişi yok şuan dünyadaki en iyi oyuncular arasında geçiyor adı?




Bu mesajda bahsedilenler: @VaasMontenegro
K
7 yıl
Yarbay

Yetenek önemli. Çalışarak çıkılabilen belirli bir nokta var. Yetenek faktörü o noktadan sonra devreye giriyor. Ama çalışarakta bu oyunda çok başarılı olursun. Profesyonel arenada işin yoksa, çalışmak her şeyi çözer bu oyunda. Sadece çok zaman ayırmak gerekir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.