Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1255
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Battlefield 1 aim
T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bf 1de hiç sim alamıyorum ama csgo da hareketliyken Awp adam vurabiliyoirdum şimdi aim alamıyorum çok sikincada silahın nişangahi full duman oluyor zaten 1 hafta oldu başlayalı ne yapayım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Binbaşı

Ayarları low'a çekip olabildiğince az effect görmelisin. Sadece uzak nesne kalitesi ultra'da kalsın. Ayrıca "Q" tuşuna basıp adamı spotlamasın. Spotladığın zaman adamın üzerinde bir işaret çıkıyor ona göre aim alabilirsin. Yoksa o silahtan çıkan duman cidden sinir bozucudur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ayarları indireceğim çok efekt var yavaştan oyuna alışıyorum haritada adam nerden çıkar arkalar Vs squadla hareket etmekte önemliymiş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Greqorian
H
7 yıl
Binbaşı

BF1 de gerçekten de aim çok zor.

Ayrıca zaten silahların isabetide yok.

BF3 ve BF4 de aim hack gibi olan ben, BF1 de bilgisayarı ilk defa gören masum köylüye dönüyorum



A
7 yıl
Yüzbaşı

tavsiyem öncelikle silahların trench varyasyonları ile başlamanız çünkü hip fire da iyi oldukları için zahmetsiz ve hızlı bi şekilde attığın mermilerin çoğu(!) nişan aldığın yöne gidiyor ona alıştıktan sonra nişangah ile atışlara başlaman gerekir çünkü nişangahla atışta(silahların storm varyasyonu ile en etkili) önemli olaan hip fire durumda çoktan nişan almış olmak ve nişanı ateş etmeden önce alıp sonra ateş etmek gerekiyor. bu söylediklerim optik olanlarda da geçerli ancak optik ve dürbünlü olanları kullanıyosan geri nişangaha dönmek zor olabilir.



P
7 yıl
Yüzbaşı

Hocam bf1 dünyasına hoşgeldin, başta sinir olacaksın sonra dinamiklere alışınca sinirin geçer.

Sana uygun silahları deneyerek bul, mesela onca sniper var ben russian modeli bana daha uygun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.