Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1430
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rii i8+ Multifunction Kablosuz Klavye Mouse
A
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Rii i8 + İnceleme - Kutuda Neler Var?



Ambalajı açtıktan sonra aşağıdakileri bulacaksınız:
• 1 x Rii i8 + Klavye
• 1 x Alıcı
• 1 x USB Kablosu
• 1 x Kullanım Kılavuzu

Rii i8+, Marketteki En Popüler Klavyelerden Birisi
Rii i8+' ı paketinden çıkardığımda, boyutu ve ağırlığı ile anında etkilendim. Rii i8+ rahatça ellerinize sığıyor ve Riitek'in tasarımını dikkatli bir şekilde düşündüğünü söyleyebiliriz. İ8 hafif ama hiç de ucuz hissetmiyor. Ellerinizi yeniden konumlandırmanıza gerek kalmadan başparmaklarınızla erişilebilen tüm tuşlara sahip iki elle kolayca kullanılması amaçlanmıştır.
Rii i8+, medya oynatıcınız için gerek duyacağınız tüm önemli işlevleri içerir ve kolayca yazmanıza izin veren bir QWERTY klavye düzeniyle birlikte gelir. Bu sayede stokta bulunan kumandanızla yazı yazarken çekeceğiniz acılarda ortadan kalkmış olacak zira ekran klavyesini kullanarak bir şeyler yazmaya çalışmanın ne kadar sıkıntılı olduğunu hepimiz biliriz. Ayrıca ürünün klavyesinde gezinme tuşları, ortam kontrol tuşları ve fare işlevselliği de bulunuyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

Rii i8 + in bir büyük artı tarafıda, çok fonksiyonlu trackpad'in eklenmesidir. Bu trackpad alanı, Tv Box ınızda gezmeyi kolaylaştırıyor ve TV'de kullandığınız bir android uygulaması çalıştırırken bu imkana sahip olmak çok güzel. Track Pad inize bir kez dokunduğunuzda, farenin sol tıklaması gibi işlev görüyor; çift tıklama için sağ tıklama tuşu kullanılıyor ve iki parmak sürükleme hareketi ise sayfa kaydırması için kullanılıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

Rii i8+ cihazınızı kutu içeriğinden çıkan şarj kablosunu kullanılarak kolaylıkla şarj edilebiliyorsunuz. İ8+ ınız hızlı bir şekilde şarj olur, tamamen şarj olması sadece birkaç saatinizi alıyor ve bunun sonucunda klavyedenizde pil ömrü harika bir kullanım sunuyor. Belirli bir süre kullanılmazsa (5 Dakika Civarı) kendi kendine uyku moduna geçmeside ayrı bir artı olarak cihazın hanesine yazılıyor. İsterseniz Rii ii8+ ın ön yüzünde bulunan On-Off düğmesiyle de cihazı kapatabilirsiniz. Ayrıyeten cihaz üzerindeki ledlerden cihazın o andaki bağlantı durumunu, şarj olduğunu ve bağlandığı cihazla veri iletişimi yaptığı bilgilerini görüyorsunuz.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Android arayüzünde dolaşmak ve Kodi'den medya dosyalarımı kontrol etmek kolay ve sorunsuzdu. Rii i8+ ın Track Pad i sayesinde fare imlecini ekranda kolayca hareket ettirmeme izin verdi ve dokunmatik hareketler ve fiziksel sol ve sağ tıklama düğmeleri, ekrandaki tüm öğelerle kolayca etkileşim kurmamı sağladı.
Windows 10 lu bir PC ye taktığınızda kısa bir sürücü yüklemesinden sonra kullanılır hale geliyor cihaz. Rii i8+ daki Play tuşu Groove ile, Büyüteç tuşu ise Arama Özeliğiyle, Ev tuşu Bilgisayarım, e Tuşu İnternet Tarayıcınız, PgUp ile sayfada yukarı gitme, PgDn ile sayfada aşağıya gitme, Sol Mouse tuşu Sol Tıklama, Sağ Mouse tuşu sağ Tıklama, Win tuşu ise Bilgisayarınızda sol altta bulunan Windows Penceresi ile eşleşiyor. Genel olarak keyifli bir kullanım ortaya çıkıyor. Kısayol tuşları, önemli uygulamaları anında başlatmanıza yardımcı oluyor ve oynatma, duraklatma, ses kısma ve ses kontrolü gibi fonksiyonlar hızlıca ihtiyaçlarınızı görmenizi sağlıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

Özellikler
• RF modu: 2.4GHz
• Alıcı şekli: Nano USB
• Güç kaynağı: Şarj edilebilir 280mAh polimer lityum iyon pil
• Çalışma voltajı: 3.7V
• Ağırlık: 109g
• Boyut: 148mm x 97mm x18.5mm

Son Sözler
Rii i8+ hemen hemen her cihazda kullanılabilir ve inanılmaz derecede kullanımı kolay. Kanepede otururken harika çalışan bir klavye arıyorsanız, Rii i8+ kesinlikle listenizin üst sıralarında olmalıdır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 15 Temmuz 2017; 23:39:17 >

C
7 yıl
Binbaşı

Bu ürünü en uygun fiyata nereden alabiliriz? Link verebilir misiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Bu ürünü en uygun fiyata nereden alabiliriz? Link verebilir misiniz?

Benim fiyat araştırmam olmadi..Yurtdışı sitelerinde fiyat için sizin araştırma yapmanız lazım..



Birde sahibinden ve gittigidiyor sitelerine girip, arama kısmına tıklayıp, Rii i8 yazarak buralarda satılıyor mu diye de bakabilirsiniz..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
7 yıl
Yüzbaşı

hocam çok güzel anlatmışsınız fakat JİROSKOP ÖZELLİĞİ var mı acaba , android box için oyunlarda kullanılır mı merak ettiğim soru bu hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
5 yıl
Onbaşı

https://www.youtube.com/watch?v=V-GUqOOOHv4 burada da detaylı inceleme mevcut fakat ben bu ürünün şarj süresini merak ediyorum. Şarjı beş dakika kullanmasam bile off konumunda iki günü çıkarmıyor. Ayıplı ürün mü yoksa bir şeyi yanlış mı yapıyorum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Yüzbaşı

hocam kesinlikle hata var. kullanıyorum ben 1ay belki fazla gidiyor dediğiniz gibi gunde 5 belki 10dk kullanılıyor. cekim gucu iyice düştüğünde sarja takıyorum. zaten normalde de cok iyi bir cekim kuvveti yok maalesef



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @umaykut42
E
5 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.