Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1492
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rx470 stok bilgisi gelmeye basliyor
T
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

En cok sevindiğim de bu , 2. Ellerin saglam patlamasi olacak . Stok bilgileri su sekilde ulasti elime .

http://www.ofisturka.com

0212 522 20 46

Lütfen dikkat . Siteyi tanimam etmem . Herhangi bir sorumluluk da kabul etmiyorum.

Gelen mail su sekilde :

Tedarikcide yok penta dan geliyor bu ürün yolda görünüyor 10 gun sonra


Yani 10 gün sonra yeni kartlar stokta olacak . Adet sayisi vermiyorlar , ama Penta bağlantisi olan varsa aranizda bilgi alabilir belki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Yarbay

niye 470 niye 570 değil?400 serisinin üretimi bitmiştir bence.üretimi biten parfümler de birden satışa çıkabiliyor bir depoda bir miktar bulduklarında.gelecek olan partinin yüksek adetli olacağını sanmam.piyasayı doyurmayacaktır hepsi miningcilere gidecektir.ben üretimde bir sorun olduğunu düşünüyorum.teknik değil ama politik.kanser, kanser hücrelerini aç bırakmakla tedavi edilir.aynı şekilde mining olayında ne kadar özel kart yaptık deseler de ortada kart göremiyoruz ne mining için yaptıkları ne de oyun için yaptıkları.bitcoin fiyatını düşürmek istiyorlarsa iki kart üreticisi de amerikan.kart yoksa mining çılğınlığı da yok.umarım böyle bir şey yapmıyorlardır ve soruna kökten çözüm bulurlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

470 in bittigi yok . Örnek olarak , Asus Mining-RX470-4G modellerini cikarmaya hazirlaniyir . Diger firmalarda 470 ile tekrardan yakaladiklari satis rekorlarini dikkate alip yeni 470 minig modelleri üzerinde calismalar surdurmekte . Piyasayi mining kartlara bogacaklar yakinda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Tuoni
A
7 yıl
Onbaşı

3 gün önce bi konuda yazmıştım 12-13 temmuza kadar stoklar yine dolmaya başlayacak diye. sadece rx470 değil 1050ti - 1060 - 1070 hepsi yavaş yavaş gelmeye başlayacak. konuda bana inananlar da oldu dalga geçmey çalışanlar da. göreceğiz temmuz ortasında.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Benzer bilgiler yurtdisindan da geliyor zaten . Amazondan 6+4 ( farkli kanallardan ) adet Gigabyte Gaming G1 sparisim var , olay ile yakindan ilgileniyorum . Türkiyede ki stoklar da tahminen 4 haftaya normale döner demiştim başka bir konuda .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AfrikalıGençYetenek
A
7 yıl
Onbaşı

burada tabi önemli olan diğer konu, resmen sapıtmış olan fiyatların normale dönmesi. Bu da temmuz sonunu bulacaktır. pazarın bu denli hareketli döneminde pc-notebook alacak olanların büyük çoğunluğu zaten sistemlerini dizdi ve en kötü temmuz sonuna doğru bu furya bitecek satışlar da normal seyrine dönecektir. Talep düştükçe stok şişecek stok şiştikçe fiyat düşecek.




Bu mesajda bahsedilenler: @trumpet
E
7 yıl
Binbaşı

Ulan iyki zamanında almışım şu kartı bildiğin altın gibi oldu :D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.