Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
19442
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Tivibuya Normal Uydu Kanallarini Ekleme (Bilmeyenler Icin)
V
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Menu > Ayarlar > Kurulum > Otomatik Arama yaptiginizda normal uydu kanallari geliyor.Isterseniz frekans degistirip tamamini aratabilirsiniz dilerseniz manuel kurulumda yapabilirsiniz..

Bu islemi yaptiktan sonra MOD tusuna bastiginizda tivibuya gecer tekrar bastiginizda tivibuda olmayan normal uydu kanallarini izleyebilirsiniz..

Ben dun itibariyle yaptim ailemin uydudayken izledigi kanallar vardi onlari yuklemis oldum.Kanallarin tivibu icine karismamasi tek tusla diger kanallara gecmesi cok iyi oldu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hatırlatma:Otomatik güncelleme yapabilmek için, Türkiye ve Avrupa’dan TÜRKSAT TANITIM (12380 V SR:27500 FEC:3/4) Türkiye ve Orta Asya’danTURKSAT PAKET (12423 H SR:30000 FEC:3/4) yayınlarımızın parametreleri manuel olarak girilmeli ve şebeke arama (Network Search) açık seçilmelidir.



FEC secenegini ben bulamadim zaten gerekte kalmadi frekansi ayarlamaniz yeterli



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Yüzbaşı

bu durumda trt 4k eklemek mümkün mü yoksa o kanal mevcut alıcı ile bulunamaz mı?



V
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

4K ekleniyor kanal listesinde mevcut yalniz benim tv hd ready ozellikli oldugundan sadece ses duyabiliyorum.Decoderin 4K ozelligi var mi onuda bilmiyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Teğmen

iptv de olmuyor bu değil mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Binbaşı

IPTV de bulamadım bende.




Bu mesajda bahsedilenler: @scaley
İ
7 yıl
Çavuş

Bu işlemi yaptığımda tivibuda olmayan diğer kanalları eklemedi. Tivibuda olan kanalları ekledi. Yani trt1 2 tane oldu Show 2 tane ve diğerleri aynı şekilde. Mod tuşuna bastığımda "bu modda hiç servis bulunamadı" uyarısı alıyorum.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @VioLee
O
6 yıl
Er

İyi akşamlar sa bizim binada merkezi sistem vat ve iki tane tv var birinde ticibu diğerinde ise digiturk bar şıan Digitürk ü izlediğim kabloda önceden tivibuyu izliyorum şuan aktif olarak tibenim odamda tivibu var salonda ise digiturk tivibuyu salona almak istedim nedense bir türlü sinyal almıyır disec anahtarının hepsini denedim sinyal almıyor aynı kabloda Digitürkü izleyebiliyorum be tivibu benim odada ki kabloda çalışıyor ben bu işi çözemedim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.