Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
153
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arabayı kaçırsam mı ?
K
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Evet beyler arabanın anahtarını buldum ,peder angaraya gitti,evde anneannem var, başka kimse yok, araba kapının önünde, beyfendi götürmemiş.... az önce yakıt deposuna baktım çeyrekte,biter mi ? Bitmez mi bilmiyorum, kaçırsam mı ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yüzbaşı

oğlum yapmayın lan başınıza bi iş gelecek sonra ayıkla pirincin taşını. zamanında hiç araba kaçırma hevesim olmadı o yüzden de üniversite 1. sınıfta babam bana araba aldı 3 senedir de kullanıyorum araba kaçırma mantığını hala anlamış değilim. sürekli bi stres manyak manyak insanlar var trafikte sağından geçer solundan geçer motorlular desen ölüme gider gibi çıkıyolar yola yayalar sağına soluna bakmaz çevre yolunda makas atan bebeler (ki muhtemelen bunların bi kısmı da arabayı aileden gizli kaçıran veletler)

bi sakin olun la herşeyin zamanı var kendi arabanız olunca kendinizden kaçırırsınız arabanızı.

az sorumluluk sahibi olun sınırlarınızı bilin. benim kredi kartımda limit yoktur (öyle çok zengin olduğumuzdan değil adam güveniyo diye) arabam altımda evim kendi üstüme. şimdi böyle deyince de zengin gibi olduk da adam tüm hayatı boyunca yaptığı birikimleri üzerime yaptı sadece. zamanında sorumluluk sahibi olduğumu göstermesem hiçbiri olmazdı bunların.

küçük hesap yapmayın büyük düşünün. bi risk alcağınız zaman babanızın benzinin azaldığını farketmesinden veya arabayı çıkardığınız yere geri koyamama gibi ufak hesaplar yapmayın. biri gelir bana vurur ben giderim birine vururum gibi olabilecek en kötü senaryoyu düşünün.



1
7 yıl
Çavuş

Profiline girdim ve Bir insan nasil benim konularimdan daha sacma konu acabilir diye kendi kendime sordum ama cevap alamadim birde size sorayim nasil??



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.