Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
42
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fatura ve Kontör Bayiliği
S
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Parça Kontör Satış Sitesi


Parça kontör hizmeti geçen yıllarda aktif olup çokca tercih edilen kontör satışı hizmetidir. Birçok kişi yada parça kontör sitesi bu hizmeti sunuyor ve müşterilerine parça kontör satışı yapıyorlar. Bu parça kontör hizmeti neyemi yarıyor diye sorarsanız ihtiyacı olan kişiler ihitiyacı olduğu kadar tl alayarak diledikleri gibi kullanıyorlar o ay için gereğinden fazla tl alıp fazladan para verme sorunundan kurtulmuş oluyorlar. Parça kontörün mantığı bu şekilde olup günümüzde birçok operatör tarafından sağlanılıyor. Kişilerin normal tl alımından ziyade parça tl alımına yöneldikleri hem satıcı tarafından hemde kullanıcı tarafından resmen onaylanmış durumda. Bu ihtiyacı gören satıcılarda parça tl satışına daha çok ağırlık verip daha çok satış yapmayı sağlıyorlar.




Sizde bir bayilik hizmeti alarak bu gibi parça kontör tl satışlarını gerçekleştirebilirsiniz. Nasıl mı diye sorarsaınız bir iş yeriniz varsa eğer kontör bayiliği alarak dilediğiniz gibi müşterilerinize kontör satışı yapabiliyorsunuz. Bunu yapmanız aslında düşündüğünüz gibi zor değil. Yapmanız gereken bir kontör bayisi bulmak sonrasında aranızdaki anlaşmayı kurarak bayiniz vasıtasıyla dilediğiniz kadar tl satışı yapabilirsiniz. Kendine bayi arama konusunda destek arıyor daha doğrusu direk olarak bayi arıyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Bu ve buna benzer konularda hem destek almak hemde bayilik olarak uygun fiyatlardan kolay ödeme ve yöntemlerden yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.