Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
262
Cevap
12555
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Türk Telekom 1.39 milyar lira zarar açıkladı (6. sayfa)
D
7 yıl
Yüzbaşı

gerçekten büyük başarı




S
7 yıl
Yarbay

İnternet aboneliğini taşıdım sırada mobil tahatüm bitsin onuda taşıyacağım.




G
7 yıl
Çavuş

benimde hizim cok dusuk 6 mbps aliyorum hicbirsey indirmezken ve yeni fatura doneminde oluyor bu olay kotamda dolu degil binanizin altyapisiyla alakali diyor arkadas elektrikci cagirin kablodandir diyor 1 senedir 14 15 mbps aldigimiz internet hizi birden 6 ya dustu ama sorun ya modemde ya ic tesisatta ya kabloda namussuzlar fiber olsa binamda yuzunuze bakmam ama el mahkum 65 tl oduyoruz aldigimiz hizmete bak basligi okuyunca farkettim hiz dusme sorunu oldugunu herkese yapiyolarmis demekki zarar konusu kur farkindandir denmis ama ben superonline da calistim ara sira tt calisanlariyla karsilasiyorduk adamlar satislarin dustugunden bahsettiler birkac defa bu yil cok zarar etti firma diyorlardi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Binbaşı

Bugün aldığım en güzel haber



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yarbay

Mesele memur zihniyeti ile çalışması ve tabi muhtemelen rüşvet.. idi.. .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kru
E
7 yıl
Binbaşı

Türkiye Cumhuriyeti ekonomik kriz yaşarsa sebep olarak başa Türk Telekom devlete para getirirken biz yönetmedik yok pahasına SAYGIDEĞER Araplara sattık yazarsınız



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Yüzbaşı

Edilen beddualar tutuyor 😄😄



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Yarbay

En kısa sürede batsınlar. Amaçları hizmet değil eziyet.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yarbay

internette vatandaşa nasıl davrandığı ile alakalı örneklerin bir kaçını yazayım sana

interneti kapatıyorsun altı ay sonra haberin olmadan açıyorlar

bir altı ay sonra da 6 aylık faturayı icraya veriyorlar.

dedikleri de şu biz sizle konuştuk kayıtlarda dondurma talebinde bulunmuşunuz iptal etme değil

ondan sonra o sizli bizli uslup değişiyor hadi ödeyeceksen öde yoksa avukata vereceğim. İstiyorsan savcılığa ver naparsan yap. Aynı bu uslupla konuşmaya başlıyor.

ikinci bir örnek

bayiye gidiyorsun. Benim uzun süreli internete ihtiyacım yok. Taahhütsüz internet istiyorum. Sana bir tarifeler çıkarıyorlar. 200 lira bağlantı ücreti. En ucuz limitsiz internet 100 lira. Yalın adsl erişim ücreti 20 lira. 200 lira bağlantı ücreti vereceksin. Bir de her ay 120 lira para ödeyeceksin. En dandik limitsiz internet için

ondan sonra da şunu diyor. Sen taahhüt imzala. İptal ettirirsen de 100 lira bir ceza ödersin en fazla. Abone geliyor 7inci ayda iptal ettirecek 500 lira cayma bedeli cıkarıyorlar.

üçüncüsü

yatırımlar. Dünyanın en büyük haksızlığı dönüyor yatırım konusunda. Birine 24 mbps hız veriyor. Diğerine 4 mbps bile hız veremiyor. Ama iki abonenin de ödediği para aynı ve genelde de bu 4 mbps hızı alanlar gariban yoksul mahalleler oluyor. Çünkü zengin mahallelerde rekabet var. Farklı alt yapılar var. Şu an öyle yerler var ki sitedeki dairelerin yarısı boş. Ama TürkTelekom fiber kutu koymuş. Ama başka yeni yapılan bir binaya üç yıl internet alt yapısı getirilemiyor. Aynı mahallede başka yeni bir binaya araya milletvekili ya da birileri sokulup getirebiliyorsun ama.

dördüncüsü

haksız rekabet. Türk Telekom son bilmem kaç yılın en çok abone sayısına ulaştı sabit internet pazarında. Türk Telekom'un şu an uygun tarife yapamaması lazım rakiplerine göre ve baktığın zaman rakiplerinden daha pahalı tarifeleri. Ama insanlar Türk Telekom'u seçiyor neden? Çünkü başka iss seçersem Türk Telekom benim hattımı engelleyecek. Benim arızama bakmayacak diye düşünüyor. İşin garibi de bunu müşteri hizmetleri, müdürlükler, bayiler açık açık söylüyor. Bizden başkasını seçerseniz başınız ağırır ve gerçekten de öyle. Bunun bir çok kez haberi de yapıldı, Türk Telekom pazar lideri pahalı tarife veriyor ve herkes onu seçmek zorunda yoksa canın sıkılıyor.

beşincisi

özellikle turkcell ve vodafone 4,5g alt yapısını geliştirmek için baz istasyonlarına fiber kablo çekmesi gerekiyor. İşin garibi Türk Telekom hali hazırdaki kanallarını kimseye kullandırdırtmıyor. Vodafone ve turkcell in en baştan kazı yapıp kablo döşemesi gerekiyor. Biz ülke olarak çok mu zenginiz. Belediyeye gelip dünyanın parasını verip, tekrar kazıp, üstünü kapatıp aynı yola ikinci kablo kanalını çekelim. Sırf bu yüzden vodafone ile kaç kere davalık oldular. Vodafone yatırım yapamadığı için çekilme kararı bile aldı bir ara. Belki de katarlılara satılacak. Hala konuşuluyor. Anlaşmak üzere olduğu bile söyleniyor.

şimdi bu yazdıklarımdan sonra, bu kadar haksızlık, bu kadar haksız kazanç bu kadar gasptan sonra insanların bu serzenişlerini kancıklık olarak tanımlıyorsan bence biraz sen de düşünmelisin. Türk Telekom'un kapanmasını kimse istemez. İnsanlar bir sinirle söylüyor. Kapansın derlerken bile aslında devlet el koysun arap ortaklar gitsin bunu demek istiyor bir çok kişi. İkincisi bu kadar büyük bir pazarda Türk Telekom kapansa bile bu sektörün o 35 bin çalışana ihtiyacı var. 35 bin kişi hiç bir şekilde işsiz kalmaz




Bu mesajda bahsedilenler: @assasin34
U
7 yıl
Binbaşı

Varlık fonundaki para nerden gelir?



Cevap: Petrol veya madenleriniz varsa ve bunlardan aşırı fazla para biriktiyse, bütçe veya cari fazlanız varsa işte bu FAZLA NAKİT(cash$) PARALARDIR.



Türkiye de petrol veya değerli madenden gelen para var mı? Cari fazla veya bütçe fazla veriyor mu?



Cevap: Türkiye petrol ve madende dışa bağımlı. Burdan para gelmiyor aksine tonlarca para gidiyor. Birde bu sene hem BÜTÇE hem de CARİ AÇIK veren bir ekonomiye sahip.



E o zaman Türkiye Varlık Yönetimi Fonuna para nerden geliyor?



Cevap: Bir yerden para geldiği yok. Fona devredilen Türk Telekom ve Thy gibi bazı şirketler şuan zarar ediyor. Borç yüklüyorlar bir nevi.



Aslında buna Varlık Fonu denmesi saçma çünkü yukarda yazıldığı gibi bir varlık fonu kaynağına sahip değil.



Öyleyse bu Türkiye Varlık Yönetimi Fonu nedir?



Cevap; Bu Fon denen nane, dışardan Akpnin iş görebilmesi için ALINACAK YÜKSEK FAİZLİ BORÇA TEMİNAT GÖSTERME ARACINDAN başka bir şey değildir. Kredi Derecelendirme Kuruluşları notu kırınca borc alacak imkanları kalmadığı için böyle bir şey icat ettiler.(icat ettiler diyorum çünkü dünyada buna benzer bir şey yok)



Maddelerinden biri Savunma sanayisine yapılacak yatırımlar için kaynak sağlamaktır diyor. Ancak Savunma Sanayisinin hali hazırdaki 3 Milyar TL sini üç ay sonra(referandum geldi dimi aklına) ödeme şartıyla el koymuştur bu Türkiye Varlık Yönetimi Fonu.



TÜRKİYE EKONOMİSİNİN NE HALE GELDİĞİNİ GÖRÜN.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 10 Şubat 2017; 1:13:25 >


K
7 yıl
Binbaşı

O kadar vatandaşı kazıklayıp da bedduasını aldılar. Şaşırmadım ve üzülmedim...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
7 yıl
Teğmen

Öyle veya böyle bunu bizim cebimizden çıkarırlar. Özelleştirme olması bişey değiştirmez yani. Yolunacak kaz milletiyi çünkü. Reis araçları seviyo. Verir bi % 0 kredi bizim vergilerden kapanır giderrrr





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsock -- 10 Şubat 2017; 1:34:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Yarbay

Beter olsunlar diyecektim ki benim gibi aynı düşüncede olan bayağı kişi varmış. Helal size...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Binbaşı

hizmet yokki batar tabi, 2 yıldır apartmana internet alt yapısı çekmediler




M
7 yıl
Binbaşı

alternatifi olsa şuan kepenkleri kapatmışlardı




V
7 yıl
Binbaşı

Dünyanın en pahalı internetlerinden birini kullanalım ama kalksın bu firma kardan çok zarardayız desin.

Şaka mı lan bu!?




P
7 yıl
Yüzbaşı

dün ve geçen ay 500 liraya yakın para çektiler hesabımdan borcum olmamasına rağmen gram üzülmedim. Allah bilir benim gibi madur birsürü insan vardır.



M
7 yıl
Teğmen

Kardan zarardır o...




P
7 yıl
Yarbay

Konuya yazilanlar yeterli sanirim herkese katiliyorum



K
7 yıl
Yarbay

Nasil zarari beceriyorlar ilginc.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >