Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
267
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Millet AVM'ye CHP AYM'ye gidiyor
T
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yıldırım, CHP yetkililerinin anayasa değişikliğine ilişkin kanunu Anayasa Mahkemesine (AYM) taşıyacaklarını açıklaması ilişkin, şunları kaydetti:

"Buna hiç şaşırmadım. Hangi kanun çıksa CHP hemen AYM'nin yolunu tutuyor. Millet AVM'ye gidiyor, CHP AYM'ye gidiyor. Böyle bir vaziyet var memlekette. Buna alıştık. Bu, süreci durdurmaz, süreç devam eder. Tabii Anayasa Mahkemesi kendi iradesinde kararını verecektir." dedi.


http://www.trthaber.com/m/?news=millet-avmye-chp-aymye-gidiyor-biz-buna-alistik&news_id=297991&category_id=1


Bir profil, ancak bu kadar düşük olabilir



D
7 yıl
Binbaşı

Bunu söylerken doğru bile söyleyemedi zaten karıştırdı düşük profil.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Yarbay

Gitmeleri gayet normal. Kapalı olması gereken oylama açık ve gözetim altında, oy kullanma platformunun içine 3-4 kişi girerek kullanıldı. Dayatma ve korku üzerine kurulu bir oylamaydı. Anayasaya aykırı bir durum. Doğal olarak anayasa mahkemesine gidilmesi zorunlu bir durum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Binbaşı

Doğru demiş. 'Tüketen' ve 'hukuk savunucusu' kitleyi birbirinden ayırmış işte. Acınası hale geldiniz artık.

+Başım ağrıyor? -chp yabdı
+Totom ağrıyor? -hep cehape yüzünden
+Desteklediğiniz kripto terörist cemaatçiler darbe yapmaya kalkıştı, halka silah sıktı. Sorumlusu kim? -cehape destek cıgdı
+Teröristleri sınırdan halayla geçirdiniz. - ya ama chp


YETER ARTIK YETER CHP DE CHP. Yediğiniz her haltı CHP'ye atmaya devam edin. İnsanlar sizden daha kolay soğuyor böylece artık.


15 yılda ülkeye mal ettiğiniz şeyler ise sadece;
Daha fazla vergi,
Daha fazla şehit,
Daha fazla terör örgütü... Başka hiçbir şey yok. Allah korkunuz falan yok sizin. 'Abisi' de bugün 'yalan dolan bunlar' dedi. Asıl yalan dolan olan sizsiniz. Az kaldı halk gerçekleri görecek yakında umarım.



O
7 yıl
Yarbay

millet AVM ye gidiyormul,gidenlerin çoğu boş vakit öldürmek için,karı kız kesmek için gidiyor.
AVM de gerçekten alış veriş yapan çok az kişi var. o yüzden AVM ler kira ödemekte bile zorlanıyor çoğu kapandı kapanacak durumda



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.