Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
93
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Scarlet Media - Reklam Ajansı
K
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Scarlet Media Yenilenen Web sitesiyle Medya Satın Alma Tecrübesini
Gelenekselden Dijitale Tüm Alanlarda Devam Ettiriyor…

www.scarletmedia.net

Scarlet Media, 2006’da İstanbul’da kurulmuş olup, dijital ve geleneksel medya süreç ve
dinamiklerine hakim profesyonel bir medya iletişim ajansıdır. Reklam verimliliği ve optimizasyonu üzerine çalışmalar yürüten Scarlet, Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede global markalar için reklam planlama ve satın alma hizmetleri sunuyor.

Istanbul, Dubai (Ortadoğu),Nairobi (Afrika) ve Mumbai (Asya)’de merkez ofisleri bulunan iletişim ve reklam ajansı, Türkiye ve bir çok Ortadoğu ülkesinde hizmet veriyor. Reklam verimliliği ve optimizasyonu konusunda 10 yıldan fazla tecrübesi bulunan Scarlet’in en temel stratejisi tüm iletişim çalışmalarında High ROI (yüksek reklam geri dönüşü) ilkesini benimsemiş olması.
Scarlet Media’nın markalarına sunduğu 360 derece hizmetler arasında; Medya Planlama ve Satınalma, Medya Prodüksiyon, Online ve Offline Pazarlama, Sosyal Medya Yönetimi, Dijital PR, Strateji Danışmanlığı, Kampanya Yönetimi ve İletişimi, Dijital Reklam Danışmanlığı, Video Prodksiyon Hizmetleri, Kreatif Tasarım, Web Uygulamaları ve App Tasarımları bulunuyor. Ajansın kendi bünyesinde bulunan Multimedia Stüdyosu; müşterilerin ihtiyaç duydukları 3d Render, Video Prodüksiyon,Green-Box Çekimleri, Reklam Filmi Çekimleri, Efektlendirme, Seslendirme, Jingle ve Radyo Reklam Prodüksiyonu vb. ihtiyaçları “in-house” olarak tüm yönleriyle karşılayabilmekte.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.