Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
483
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OVERWATCH: Satın almalı mıyım ?
G
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi fikirlerinizi rica edicektim ! hardcore gamer değilim; bu yüzden ben oynarken milletin neşesini kaçırmak istemem :) Yani takım oyunu gerektiriyormuş, öğrenmesi vs zor mu kısaca ? Resident Evil 7 düşünüyordum ama 120 tl biraz fazla geldi bende bütçeyi başka bir oyuna yatırmayı düşündüm,aklıma OVERWATCH geldi,kısaca değerli fikirlerinizi rica edicektim :)



U
7 yıl
Teğmen

Quick play için girip kafanıza göre oynayabilirsiniz ama ranked oynamak için kesinlikle sesli iletişim ve takım oyunu şart.Hardcore oyuncu olmanıza gerek yok, oyunun kendi rank sistemi var sizi kendinizle aynı seviyede olan insanlarla eşleştiriyor.Lakin yine takım oyunu çıkmazsa şuanda oyunu tek başınıza taşıma gibi bir lüksünüz yok.

Tavsiyem, birlikte oynayacağınız arkadaşlarınız varsa satın almanız yönünde , eğer yoksa Resident Evil 7 den yanayım ben :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.