Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
1312
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Arkadaşlar kill salın (3. sayfa)
R
7 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: YücelOnline

Şu yorum yapanların anlamadığı şey kill'i bana salın demiyorum. Ama inatla qq konusu diye neden tutturuyosunuz? Takım içinde ihtitacı olana diyorum. Ve bilmem kaçıncı kez söylüyorum aynı durumda bende o kill'i bırakıyorum.

Sanki kimse sup oynarken adc'ye bırakmamış o kill'i. Gerçi anladığım kadarıyla da büyük çoğunluğu Warwick, Rengar sup yapanlar. Koridorda adc'nin minyonuna karışanlar falan.

Mesela adam ayrık ittiriyodur 3 kişi adamı kestiniz diyelim. Zaten kaçma şansı diye pek bir şans yok o 3 kişiye karşı. O halde full build olmayana son vuruş bırakılabilir.

Ama boşuna da anlatmıcam artık forumun seviyesinin bu olduğunu bilmiyodum konuyu açarken.

Bir adam full buildse ortalama oyun dk 40 tir.o dakikada zaten çıkan alinacak bir kill oyunun bitimine gider.Ustteki bir arkadasin dedigi sen dk 40ta 150 gold muhtacsan zaten hatalisindir.Hala ve hala su hatali söylemin arkasinda duruyorsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
7 yıl
Binbaşı

O capsi seni rencide etmek için atmadım. Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Yanlış anlamanı istemem seninle alakası yok sen farklı şey demişsin kendine göre haklısın. Ilk yorumunda da fark ettiysen olaya farklı pencereden bakıyorum Özür dilerim eğer yanlış anladıysan sana hakaret etmedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @YücelOnline
-
7 yıl
Yüzbaşı

Bende ryze oynamaya merak saldim. Ama ne yazikki dk 15 olduktan sonra millet mide tfye geliyo. Haliyle hero da 3 item almadansaglam hasar vurmuyor. Diğer lanelere gidip tek combo da minyonlari temizleyip item kasmak istiyorum ama bırakmıyorlar.. normalde hero erken item kasınca karşısında pek kimse duramıyor ama bireysel düşünüyor oyuncular.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.