Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1471
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kötü Üniversitede Bilgisayar Mühendisliği Okumak?
L
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Selamun Aleyküm.

Lise 4. sınıf öğrencisiyim.Düz lisede okuyorum.YGS'ye 80 gün kaldı bugün itibariyle.Benim yapabildiğim maximum puan 310.Zor denemelerde daha aşağısını da görüyorum.Sene başında hiçbir şey bilmeden bu yola çıktım.Ancak son sene çalışarak yapabileceklerimin de son derece sınırlı olduğunun farkına vardım.Bulunduğum şehirde 280 civarı bir bilgisayar mühendisliği var.Eğer buraya gidersem işsiz kalırım diye çok korkuyorum.Ders çalışmaktan yana sıkıntım yok aslında.Ama sınava kadar puanımı en fazla 350'ye çıkartırım.En iyi ihtimalle Karadeniz Teknik Üniversitesinde yada Muğla'da bilgisayar mühendisliğine gidebilirim diye düşünüyorum.Sormak istediğim şu düşük puanlı bilgisayar mühendisliği okumanın bir faydası var mı? Bir sene daha hazırlanayım mı? Puanımı daha max ne kadar arttırabilirim?



H
7 yıl
Onbaşı

Kardesim daha sıkı saril adam akilli bir yerde oku. Ortam olarak da kafayi yersin. Ben suan 260 puanlik bilg. Muh deyim universite ile alakasi yok. Hem egitim hemde ortam acisindan.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.