Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
260
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bAŞBAKAN konuşurken 30dk içinde %2 değerlenen $
E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar bu detay dikkatimi çekti. 3 günde 15 kuruş düşen ve üretim yapmadan sadece piyasaya hazır dolar pompalayarak 15 kuruş seviyelerinde TL'ye değer kazandıran MUHTEŞEM Cumhurbaşanı kampayasından sonra, sadece 30dk içinde tasarruf yapacağız demesiyle %2 oranında değerlenen dolar için MÜKEMMEL ekonomi yorumunu paylaşacak , Kampanya destekçisi arkadaşları lütfen yorum yapmaya davet ediyorum.

Lütfen açıklayın, uzun vade reform ve üretime geçiş sağlamadan nasıl oluyorda TL/USD dengesini sağlayacaksınız merak ediyorum.



S
7 yıl
Yüzbaşı

Üretimmiş, argeymiş bunlar hikaye.Dengeyi, dua ile sağlayacağız.Diyanete her yıl neden 6 milyar tl veriliyor sanıyorsun.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Yarbay

Ayni anda Avrupa Merkez Bankasi başkanı Mario Draghi de konuştu onunda etkisi var



M
7 yıl
Yüzbaşı

Çünkü dolar satan ak yürekler başbakan konuşurken onu dinlemek için dolar satmayı bıraktı , Cepheyi bırakan okçular gibi ama dış mihraklar uyumüyür onlar hücuma devam etti , liramızı yaraladılar.Bundan sonra daha dikkatli olunmalı sürekli dolar satmaya devam etmeli.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.