Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1409
Tıklama
0
Öne Çıkarma
En az kaç metrekare olmalı ?
U
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese iyi ve mutlu günler diliyorum.Yakın zamanda kiralık eve çıkacam.
Odanın birini kendi tabirimle huzur odası yapacağım. Oda da olması muhtemel malzeme ve ekipmanlar: projektor,projeksiyon perdesi(200x200 olabilir) ,5+1 ses sitemi, receiver, kitaplık (boyut değişebilir ), 2-3 adet tekli sinema koltuğu,belki kitap okuma için ayrı açılır mekanizmalı koltuk (tabiri caizse baba koltuğu-laz-y boy),film-müzik arşiv için ayrı bir kitaplık gibi birşey. 80-100 '' inch lik bir görüntü elde etmek istiyorum projeksiyon ile.bunları sağlayabileceğim,çok geniş olmayan ve çok da dar olmayan bir oda en az kaç metrekare olmalı ?
İlgili ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim



H
7 yıl
Er

aynı özelliklerde bir oda yapıyorum şu an ve saydığın eşylar olacak içerisinde..
benim kullandığım oda yaklaşık olarak 15-16 m2 civarında ve bana yeterli bir alan sunuyor, hem görüntü açısından hemde içine yerleşim yapacağım malzemeler açısından


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevap için teşekkür ediyorum.Odanız biterse,yeni bir konu açarak biraz da foto atabilirseniz,en azından yapacak olanlar için fikir olabilir :)




Bu mesajda bahsedilenler: @hazardogan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.