Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
992
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2. Köpek Hakkında
S
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yaklaşık 10 yıldır Labrador erkek bir köpeğimiz var. Yavru iken almıştık. Şimdi yanına bir arkadaş sahiplenmeyi düşünüyoruz. Golden cinsi kuvvetle muhtemel. Ancak kararsız kaldığımız bir konu var: Dişi mi erkek mi? Yakımızda 3 yaşında bir erkek golden sahiplendirmek isteyen tanıdık var. Vereyim size dedi ancak ben tereddüt ettim. 2 erkek yanyana sorun çıkarır mı diye. Ayrıca yaşı da 3. Yaşı da ufak değil ben 10 ila 24 aylık bir arkadaş daha doğru olur diye düşündüm.
Düşüncelerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.



D
7 yıl
Moderatör

Bende iki tane köpek besliyorum iki erkek bir arada her zaman sıkıntı olabiliyor özellikle kısır değillerse. Başta anlaşsalar bile sonradan huyları değişebiliyor birbirlerine zarar verebiliyorlar çevremde bunu gördüm. Ha tabi bu eğitim vs ile aşılaiblir ama her zaman bir riski vardır. Kafanızın rahat etmesi için dişi bir köpek sahiplenmenizi öneririm bir sıkıntı yaşamazsınız

< Resime gitmek için tıklayın >



Z
7 yıl
Yüzbaşı

Ikinci köpek arkadaş olur diye düşünüyorsunuz güzel bir düşünce fakat iki köpek demek iki kattan daha büyük sorun ve sorumluluk demektir özellikle ev içinde ve böyle büyük bir ırk ise bir kapı çaldiginda sadece hayir yeterken iki tane olduklarında sizi dinlemekle birlikte biri diğerinin odaklandığı bir sese diğeri ile beraber karsilik vermek destek olmak isteyecek disarida eğer kedilere karsi ilgisiz ise yeni gelen ilgileniyor kovaliyor ise var olan köpeğiniz de kovalamaya başlayacaktır. Bu idare etmenin zor olduğu durumlara hazır olmalısınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.