Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
746
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OTG KABLO YAPIMI
G
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ARKADAŞLAR USB OTG KABLO YAPMAK İSTEDİM ELİMDE MALZEME VAR AMA BİR TÜRLÜ FLASH DİSK ÇALIŞMIYOR ŞARJ OLUYOR TELEFON AMA FLAŞ OKUMUYOR YEŞİLİ YEŞİLE KIRMIZIYI KIRMIZAYA SİYAH SİYAHA BEYAZ BEYAZA BAĞLANDI AMA SONUÇ SADECE ŞARJ RESİM ATIYORUM BİR BAKABİLİRMİSİNİZ





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannozr -- 12 Kasım 2016; 0:14:31 >

A
7 yıl
Yüzbaşı

Biraz geç olmuş ama ben cevaplayayım, başka merak eden olabilir.

Siyah ve kırmızı kablolar güç kablolarıdır, nasıl bağlandığı çok da önemli değildir bu yüzden temas etmeleri yeter.

Yeşil ve beyaz ise data kablolarıdır. Bunlar biraz hassas olduğu için koparıp birleştirmek kabloyu öldürür. İçinden geçen sinyaller bozulur. Kabloları birbirine ortada bölerek bağladıysanız sıkıntı oradadır. Çözüm olarak tek parça bir kablo kullanılıp direk olarak normal usb ile micro usb'nin içine lehimleyebilirsiniz ama bununla uğraşacağınıza 3-4 lira verip bir telefoncudan alın derim. Çünkü çalışma alanı ufak olduğu için insan eliyle hatasız yapmak zor olur.

Not: Forumda büyük harfle yazmak, bağırmak demektir. Bir dahaki konularınızda özen gösterin buna hocam. Yanlış anlaşılabilir. İyi forumlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 6 Aralık 2016; 22:45:49 >


Bu mesajda bahsedilenler: @gokhannozr
G
geçen yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Benim cevap baya geç oldu

Teşekkürler hocam :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.