Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
126
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pkk eylemcisi teröristler polise saldırdı: 1 polis şehit
P
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi





Adana'da bir grup terör yanlısı, 19 Mayıs Mahallesi'nde olay çıkardı. Göstericiler arasından açılan ateş, bir polis memuru yaraladı. Hastaneye kaldırılan polis memuru, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.



ADANA'da terör örgütü PKK eylemlerinin olduğu 19 Mayıs mahallesindeki olaylar sırasında açılan ateşle 1 polis memuru ağır yaralandı. Adana Numune Hastanesi'nde tedaviye alınan polis memuru, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, Çukurova Caddesi'nde PKK yandaşlarınca izinsiz gösteri düzenlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri, dağılmaları yönündeki çağrılarına molotofkokteyli ve taşlarla karşılık veren PKK yandaşlarına, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

Bu sırada çevik kuvvette görevli bir polis memuru göstericilerin açtığı ateş sonucu ağır yaralandı. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan polis memuru, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile İl Emniyet Müdürü Osman Ak, hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Güvenlik güçlerinin bölgedeki operasyonu sürüyor.

quote:

internethaber



D
7 yıl
Yarbay

al iste polisin vurma emri vardi neden taramadi o pislikleri gitti yine bir yigidimiz topraga ne icin bu pislikler olmesin diye.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
7 yıl
Yüzbaşı

Hepsinin nerede oturdukları belli 1 gecede 10 bin polisle girip şüpheli gördüğünü direk almazsan bu şerefsizleri böyle başına çıkarırsın.



O
7 yıl
Yüzbaşı

ingiliz abd israil ajanları silahla polis asker öldürecek iç karışıklık için dedim 15 20 gün önce polisde ateş açarsa birileri ölürse abd ab basını
siviler katediliyor diye pompalayacaklar haberiniz olsun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.