Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
128
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Satılık i5 2300, 180tl
Şehir : #Eskişehir
İlan Türü : #Satılık
Anakart/CPU : #İşlemci
F
7 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 Satılık i5 2300, 180tl
Yeni aldığım anakartla uyumsuzluk sebebiyle i5 2300ü satıyorum.Eskişehirde elden alışveriş yapılabilir. Önümüzdeki bir hafta istanbulda olacağım bu süre içerisinde almak isteyen varsa ordan da elden alışveriş yapılabilir.

Telefonla irtibat tercihimdir.

1155 üst model işlemcilerle de takas görüşülebilir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

F
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Referansın yok diye mesaj atan arkadaşlar var, işlemciyi rami ve şuan kullandığım teelfonu buradan aldım ve 3 alışveriş de sorunsuz oldu. Ayrıca @izmitcarsi adlı arkadaşa ram ve işlemci satmıştım pmden kendisine, ancak o zamanlar referans felan ihtiyacım olacağını daha doğrusu bu yeni işlemcimi bir gün buradan satmak zorunda kalıcağımı düşünmediğim için referans felan uğraşmadım ama kendisine bu konuda danışmak için mesaj attım müsait olmasa gerek hala geri dönmedi.

Arkadaşlar elden yaptığım alışverişte, almak isteyen arakadaşın isterse işlemcinin çalışabilirliğini test edebileceği herhangi bir yere kendisine eşlik edebilirim ondan sonra alışverişi tamamlayabiliriz. Bunu önümüzdeki hafta istanbulda olacağımı ve ondan sorna eskişehirde oalcağımı göz önünde bulundurun.

Sanal paar vs hala geçerliyse onlar da kabulümdür ancak pek anlamadığım için yardımcı olmanız gerekecek.

Fiyatım sondur vehttps://www.asus.com/Motherboards/H61MK/HelpDesk_CPU/ bu listedeki işlemcilerle takası konuşabiliriz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan3191 -- 4 Kasım 2016; 23:11:10 >


Bu mesajda bahsedilenler: @izmitcarsi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.