Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
74
Tıklama
0
Öne Çıkarma
IOS Uygulama Geliştirme Yardım
S
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar danışmak istediğim bi konu var. Konuyu yanlış yere açıyor olabilirim kusuruma bakmayın Cerrahpaşa'da okuyorum ve bizim okulun android telefonlar için geliştirilmiş bi uygulaması mevcut. Uygulamayı yazan arkadaş da bizim okuldan biri. Benim amacım bu uygulamayı ios platformuna taşıyabilmek. Bunun için android uygulaması geliştiren arkadaşa mesaj attım. Kendisi bunu yapamayacağını söyledi. Benimle android uygulamasının geliştirme dosyalarını paylaştı. İsteyen olursa özelden atabilirim linkini. Acaba bu dosyalar işe yarar mı uygulamayı android'den ios'a taşıyabilir miyiz? Yoksa yeni baştan bi uygulama yazılması mı gerekiyor? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim sayın forumdaşlar.
Uygulamadan biraz bahsedecek olursak içinde ders programları,yemek listesi, pratik tarihleri, duyurular vs. bilgilerin yer aldığı biz öğrenciler için kullanışlı bir uygulama. Ios ortamında da olması gerektiğini düşündüğüm için bu konuyu açıyorum. Uygulamanın play store linkini, fotoğraflarını ve ufak bir videosunu paylaşıyorum(umarım videoyu yükleyebilmişimdir foruma). Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=raydingoz.cerrahapp.dersprogram&hl=tr

Edit: video yüklemede bi sıkıntı var çözemedim. Bu linke yükledim videoyu arkadaşlar buradan bakabilirsin.
http://dosya.co/974ph3iv32ej/ctf_android_uygulama.mp4.html

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >










A
7 yıl
Yarbay

Uygulamayı Java ile geliştirdiyse maalesef taşıyamazsın önünde bazı seçenekler var,

MacOS a sahip cihazın var ise

Swift veya objective c programlama dili tekrardan yazma

C#,Python,Javascript vb. ile cross platform olarak tekrardan yazma

veya web uygulaması (PHP,ASP.NET,JAVAEE,JavaScript,Python vb.) olarak yazıp mobil uyumlu hale getirme ve tarayıcı ile kullanma ihtiyaca göre webview koyarak mobil uygulamasından görüntüleme



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.