Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1286
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Opel Astra F Kasa Motor Suyu Eksiltme Sorunu
İ
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.

Arabamın motor suyunda eksiltme vardı. Özel servisine götürdüm ve birkaç yeri değiştirdi. Sonra bana gaz regülatörüne giden borudan da kaçırdığını ve onu da göstermem gerektiğini söyledi. Araba sıcakken problem yokmuş fakat soğuyunca kaçırıyormuş. Gazcıya gidip onu da gösterdim. Dirsek, hortum ve regülatör değiştirdi. Özel servisle birlikte toplamda cebimden 400 lira çıktı. Ama hala su eksiltiyor. Özel servis eğer eksiltme yaparsa getir tekrar bakalım demişti. Tekrar götüreceğim fakat arabalardan çok fazla anlamadığım için gidip tekrar şurayı değiştirmemiz lazım burayı değiştirmemiz lazım şu kadar masraf olur diyecek. O yüzden sorun ne olabilir sormak istedim.

Birde daha önce sol kapıyı açınca arabanın içindeki lamba yanıyor ve farlar açıksa uyarı veriyordu. Şimdi sol kapıları açınca böyle bir şey olmuyor ama sağ kapıları açınca normal çalışıyor. Arabaya teyp taktırmıştım. Onunla alakalı olabilir mi acaba?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.