Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
38
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Paketleme Neden Önemli?
A
8 yıl
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Kullanılan kozmetik, gıda ve sağlık gibi ürünlerin çoğunun paketlerde satıldığı düşünüldüğünde dolumun önemi daha iyi anlaşılabilir.
Ürünlerin bozulmadan ve istenilen kalitede tüketicilerle buluşabilmesi için dolum makinalarının standartlar çerçevesinde olması gerekmektedir.

Yılmaz Makina bu konuda kaliteli ürünleri ile göze çarpan firmalardan biridir. Firma her türlü paketleme ve dolum için makineler üretmektedir. Plastik ve metal tüpler için tüp dolum makinaları hızlı, seri ve standartlar çerçevesinde dolum yapmaktadır.

Birçok çeşitte paketleme makinası ürünler arasında yer almaktadır. Son yıllarda çok tercih edilen kraft sarma makineleri de yüksek kaliteye sahiptir. Özellikle sargılı kesme şeker paketlemede bu makinelerin önemi büyüktür.

Sargılı şeker hijyeniktir ve iş yerleri gibi ortamlarda aslen daha ekonomik bir kullanım sağlamaktadır. Bu bakımdan şeker üreticileri tek veya çiftler olmak üzere sargılı şekerleri daha çok tercih etmektedir. Bu sargı işlemini yapan makineler 24 saat kesintisiz çalışmaktadır. yilmaz.com.tr her türlü paketleme ve dolum makinaları ile en iyi hizmeti vermektedir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.