Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1306
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG 49UH770V vs Samsung 50KU7000
N
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Esenlikler,

Forumda uzun bir araştırma sonucunda LG 49UH770V ve Samsung 50KU7000 arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz hangisi ve neden? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.



W
8 yıl
Teğmen

Aynen ben de bunlar arasındayım. Bi de sony xd8505 var. Lg yi al geç diyorum ama bilemiyorum da. Samsung 50 hz miş galiba. En yakın olduğum lg. Bilen biri lg şu nedenlerden dolayı en doğru karar olur dese içim rahat gidip alacam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dallass
N
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Evet benim de içim rahat değil. LG almak geliyor içimden ama bir yandan Samsungdan şaşmayayım diyorum. 50 Hz olması benim de kafama takıldı fakat multimedya olarak da Samsung ağır basıyor. Kararsızım fazlasıyla, bilgilendirecek biri olsa iyi olur bu konularda.



W
8 yıl
Teğmen

Multimedia olarak ağır basan yanları neler hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/50595-54969/lg-49uh770v_samsung-50ku7000/

Şuradan karşılaştırma yaptım. MULTİMEDYA ÖZELLİKLERİ kısmından görebilirsin. Diğer Multimedya Özellikleri kısmında epey eksik var LG'de. MHL, Miracast ve WiDi gibi özellikler LG'de olmasına rağmen Samsung'da görünmüyor. Orada yazanlar tam doğru mu bilmiyorum, bu yüzden bilgili bir arkadaşın yardımcı olması daha iyi olacaktır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.