Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
392
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Amerikadan Sipariş Alınır (Teslimat 26 Ekim 2016)
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
A
8 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
Herkese merhabalar,

26 Ekim tarihinde kardeşimin bir arkadaşı Amerika'dan dönüş yapacak. Harcamalarının bir kısmını karşılayabilmek için ilgilenenlere istedikleri ürünü komisyon karşılığında getirebilirim. Çok sık satılan bir ürün isterseniz dönüşte elden teslim alırken ödemeyi yapabilirsiniz. Ancak talebi az olan bir sipariş verecekseniz en azından bir miktar ön ödeme almam gerekiyor (dönüşte almaktan vazgeçerseniz ürün bende kalacağı için). Güven konusunda problem olmaması için isteyenlerle yüz yüze de görüşebilirim. Ben şu an İstanbul'dayım. Bagaj kısıtı olduğu için kontenjan kısıtım olacak. İlgilenenler bana mesaj atabilirler. İletişim bilgilerimi veririm.

Daha önce kendim Amerika'ya gittim ve istenilen siparişleri getirdim. Bu konuda ürün getirdiğim forum üyeleri bana referans oldular. Belirttiğim gibi güven konusunda aklında soru işareti olan direkt bana mesaj atabilir. Her türlü bilgi paylaşımına açığım.

Özellikle Harley Davidson motor parçaları, telefon, saat ve diğer elektronik ürünler Amerika'da oldukça uygun. Bunların dışında da talebiniz olursa mesaj üzerinden iletişime geçelim. Yardımcı olmaya çalışayım.

İyi forumlar...
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



R
8 yıl
Er

H
8 yıl
Er

G
8 yıl
Er

PM gönderdim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.