Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
820
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bioblas şampuanın bi zararı var mı ,?
C
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

saçlarım çok dökülüyordu elimi saçıma atınca mutlaka 4-5 tel dökülürdü 1 hafta içinde 4 kez fala nsaçımı yıkadım bioblas şampuanla saçlarımın dökülmesi direk kesildi bu kadar etkili olması imkansız acaba yoğun kimyasal falan mı var içinde ilerde daha büyük saç problemlerine yol açarmı bu şampuanı kullanmak başka kullanan varmı etkisi oldumu ? ayrıca fiyatı ucuz 10 tl sanırım diğer şampuanlar daha pahalı. hemen bu akdar çabu ketk ietmesi beni şüphelendirdi bu şampuanı kulanıp bırakan fala nvarsa saçları dökülmeye tekrar başladı mı ?



T
8 yıl
Yüzbaşı

Elini saçına atınca 4 tel gelmesi normal bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Teğmen

bence 4 tel cok fazla 21 yasindayim stres altindaydim bayagi zamandir elimi atiyorum maks 2 tane geliyor. sacim bayagi coktur bide.saci sik sik yikayinca zaten dokulecek olanlar banyoya gidiyor sen dokulmuyo saniyosun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam pc masasının her yeri saç teli oluyor her gün onları toplardım masadan




Bu mesajda bahsedilenler: @TriLi
P
5 yıl
Er

fiyat performans ve saç dökülmesine etkisi olarak bakıldığında bioblas gayet başarılı bir marka. bu noktada kimyasal içeriyor diye korkma çünkü bitkisel içerikli bir şampuan. saç tipine göre seçim yapabilirsin.mesela ben yağlı saçlara sahip olduğum için bioblas defne yağlı şampuan kullanıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Er

bende katılıyorum. şampuan bitkisel içerikli olmalı ve kimyasallardan uzak durmalı. ben bioblas ısırgan yağlı şampuan kullanıyorum. fiyat ve etki bakımından gayet memnunum.




Bu mesajda bahsedilenler: @petekdincsoy
L
5 yıl
Yarbay

Ben kullandım saç tellerim inceldi ama kokusu iyiydi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.