Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
115
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hem Kendini Geliştir, Hem Para Kazan
M
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
Sizlere yeni hizmete açtığımız makaleuzmanim.com isimli web sitemizden bahsedeceğim. Bu site sayesinde yazı yazarak para kazanabileceksiniz. Her kişinin iyi anladığı ve uzman olduğu birkaç konu mutlaka vardır, bu konular hakkında yazılar yazarak para kazanabilirsiniz. Mesela bir araba tamircisi dahi iyi olduğu bir konu olan "Araba Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?" , "Araç bakımı nasıl olmalı?" tarzında bildiklerini aktarabilir.
Yazarlarda hangi kriterleri arıyoruz?
Yazar olmak için Türkçe dil bilgisine hakim olmanız ve internetten kopya yapmadan özgün bir biçimde makaleler hazırlamanız bizler için yeterlidir.
Nasıl Yazar Olurum?
makaleuzmanim.com sitesinden hesap oluşturup üye olduktan sonra iletisim sayfasından talimatları takip edebilirsiniz.
Nasıl Para Kazanırım?
Herkesin asıl odaklandığı nokta bu sizlere iki türlü para kazanma imkanı sunuyoruz.
1. olarak boş vakitlerinizde aklınıza gelen ve ilgi alanınızda olan ya da internetten araştırma yaparak kendi yorumunuzu katarak oluşturduğunuz makaleleri Hazır Makaleler kısmına yüklersiniz ve Makale Satın alan üyelerimiz makalelerinizi aldıkça ücretiniz artar.
2. olarak ise Makale Satın alan üyelerimiz, Makale siparişi verirler ve bu siparişlerde hangi anahtar kelimeleri kullanmanız ve kaç makale istediğini belirtir. Yazar arkadaşlarımız ise bu konuda isteyenler siparişe teklif verebilir "1 günde hazırlarım toplam 5 kredi" gibisinden.
Alıcı üyeler de hangi yazardan uygun teklifi alırsa onlarla çalışabilir.
Kaç Para Kazanırım?
Ücretlendirme olarak 100 Kelime = 1 Kredi = 1 Türk Lirası olarak hesaplanmıştır, ancak sipariş bölümünde ki ücretlendirme yazara bağlıdır.
Ücretimi Nasıl Alabilirim?
Hesabınızda ki ücretiniz 20 Türk Lirası veya üstü bir bakiye olduğu anda ödeme talebinde bulunabilir ve belirttiğiniz hesap numarasına ücretiniz 1 iş günü içerisinde yatırılır.
Haydi, öğrenci ya da çalışan ne iş yaparsan yap sende bize katıl sen de kazan!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.