Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
231
Tıklama
1
Öne Çıkarma
İlhan Cavcav: 'Sabri Sarıoğlu en fazla 800 bin TL eder
W
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin 1 yıl uzatılması ve yıllık 1.250.000 euro garanti ücret alacak olmasından sonra İlhan Cavcav'ın sözleri akıllara geldi.

Galatasaray yönetiminin Hamit Altıntop ile birlikte Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmelerini uzatması sarı kırmızılı taraftarların büyük tepkisine yol açtı. 3 Temmuz 2016 Pazar günü itibariyle sarı kırmızılı taraftarların başlattıkları boykot sonrası Hamit ve Sabri'nin sözleşmelerinin uzatılması yönetime olan tepkinin boyutunu daha da arttırdı.

Öte yandan Sabri'nin Galatasaray ile sözleşme yenilmesinin ardından 1 sene önce Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın Sabri hakkında söyledikleri akıllara geldi.

İlhan Cavcav'dan Galatasaraylı Sabri hakkında açıklama 21 Haziran 2015 tarihinde verdiği bir röportajda Sabri hakkında konuşan İlhan Cavcav o dönem, "Ben, Sabri’ye en fazla 800 bin lira verirdim. Gerçek değeri bu..." demişti. Sabri Sarıoğlu, 2016-17 sezonunda Galatasaray'dan yıllık 1.250.000 euro kazanacak. (futbolarena.com)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

=
8 yıl
Yüzbaşı

Keşke cavcav gibi bir başkanımız olsa



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl
Yarbay

800 lira maç başı verip halısaha takımımıza almaya çalışmam o 800 lira verse oynamak için düşünürüm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
8 yıl
Yüzbaşı

Cavcav yine insaflı konuşmuş. Bence Sabri amatör kümede ancak şahin ile takas edilir.



W
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Benim anlamadığım esas mesele, Sabri, semih vs bu futbolculara nazaran daha iyi oyuncular bulunabilir. Kesinlikle ne semih ne de sabri aldıkları ücretleri haketmiyorlar (Tarık Çamdal'ı saymıyorum bile).



Q
8 yıl
Yarbay

O 800b TL de yabancı sınırı varken eder. Sınır yokken 0 TL eder, gönderin gitsin yerine işe yarar bir genç oynatın bari.


Vefa demeyin kürek hazır!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
8 yıl
Teğmen

Türkiyedeki en iyi scout adamı bence İlhan başkan iskandinav ülkelerinin 2.liglerinden adam buluyor ligte kalıyor helal olsun



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.