Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
70
Tıklama
0
Öne Çıkarma
4 veya 4+ den fazla kulaklik bağlamak?
X
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Özellikle Tv ve Pc e birden fazla kulaklığı bağlayabileceğimiz bir oynatıcı/player veya bir cihaz anfi vb. önerebilirmisiniz, eğer böyle bir şey varsa?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
8 yıl
Yüzbaşı

phiree mini-ear veya fiio amfileri iş görür. ancak istediğin ses yüksekliğine bağlı olarak kaç tane bağlayabileceğin değişir. çok yüksek seste dinliyorsan max 2 kulaklık kullanabilirsin, yarı yükseklikte 4'e kadar çıkabilirsin haliyle. çıkışı çoklamak için de 3.5mm çoğaltıcı kullanıcaksın, ucuz birşeydir. ses kayıtlarının da belli bir db düzeni var. ben pclerde bazı şarkılarda phiree mini-ear'la kullanırken bile %80, %90'a kadar çıkıyorum (çok yüksek seste dinlerim). bazı şarkılarda ise %50 yetiyor. kayda göre de değişir yani. filmlerin falan da farklı seviyeleri olabiliyor.

pc'de dijital olarak bunları düzenleyici yazılımlar olabiliyor, onların da katkısıyla 2 kulaklık rahatlıkla beslenebilir olumsuz koşullarda bile. ancak tv gibi cihazlarda kayıtta ne varsa onunla sınırlı kalabilirsin. kısmı bir çözüm şu olabilir, kaydı düşük olan kaynakları pc'de editleme yazılımlarıyla açıp volümü dijital olarak yükseltip kaydı tekrar birleştirirsin. sonra tvye geri yüklediğinde daha yüksek ses almış olursun.

2'den fazla için de 2 tane amfi alırsın, bir çoklayıcı da kaynağa bağlarsın. ancak bunlar her kulaklığa aynı sesi vermeyi düşünüyorsan mümkün. her kulaklığa ayrı ses vericeksen birden çok ses kaynağına ihtiyacın var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaziyetu -- 4 Temmuz 2016; 13:03:49 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.