Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
113
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bursalılar / Bursayı bilenler yardım
A
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Gebzede oturuyorum bayramda köprünün bedava olması sebebiyle motorumla 1-2 günlüğüne aşağılara inmek istiyorum ve bursaya gidesim geldi. Bilenler yardımcı olabilir mi acaba? Meşhur caddesi neresidir nereler gezilir nerelerde yenilir içilir 2 gün bursada en verimli nasıl geçirilir ?



V
8 yıl
Yüzbaşı

Teleferik ile Uludağa çıkmanı tavsiye ederim , onun dışında şehirler hep aynı avm'ler dükkanlar falan her yer aynı zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
8 yıl
Yarbay

ulucami
kapalı çarşı
tophane;osmangazi-orhangazi türbeleri
kayhan pideli köfte
tayyare yanı iskender kebap
bağdat hurma tatlısı
eşe dosta kestane şekeri,bursa havlusu
bıçak alınabilir
açıksa atatürkün konakladığı ev-türkiyedeki ilk ormancılık müzesi
tofaş müzesi
bursa hamamları;kervansaray,karamustafa,ya da merkezdeki hamamlardan biri
teleferik binecekseniz dönüş biletini de alın zira bayramda aşırı kalabalık olur
araplar her yeri geziyor o yüzden uludağ hınca hınc kalabalık olacaktır. arabayla erken gitmelisiniz otellere kadar çıkın sonra volfram maden çıkarılan tesise kadar yürüş yapmanızı tavsiye ederim ama yorucu olur sıcak başınıza gçer şapka gözlük su yanınıza kesinlikle alın bana kalsa uludağ zirveye kadar yürüyün derim ama uzun sürecektir ayrıca yorulursunuz kaybolma ihtimali de var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

süpersin kardeşim.. bir de bursanın meşhur caddesi fsm fatih sultan mehmet caddesi varmış maps ten bakıyorum başka yerler çıkıyor o cadde tam olarak nerde acaba yada çok yakınında bir sokak ismi varsa maps ten bakabilmek adına. birde navigasyonla hareket edicem bu saydıgın yerler navigasyonda çıkıyomu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Olgi
O
8 yıl
Yarbay

fsm nilüfer ilçesinde izmir yolundan ulaşabilirsiniz. nilüfer fatih sultan mehmet bulvarı diye yazın karşınıza çıkar. cadde de alkollü alkolsüz yeme içme yerleri bulabilirsiniz akşamları park sorunu yaşayacağınız için caddeye yakın bir yere parketmeniz tavsiye edilir. ha unutmuşum yeşil türbe ve emirsultan camii kesinlikle görülmesi gereken yerlerdir. heykel/ulu cami üzerinden devam edecek tabelalarla her iki yapıya ulaşacaksınız. setbaşında da kahve ya da çay molası verebilirsiniz...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

google maps ten bakıyorum da fsm ye. fatih sultan mehmet bulvarı diye geçiyo bakıyorum ama otoban görüyorum bir kaç dükkan görüyorum başka birşey göremiyorum. yani akşam park sorunu yaşayacak kadar bişey var gibi görünmüyor yanlış yere mi bakıyorum yoksa maps in görüntüsü çok eski de şimdi bambaşka bi yer mi oldu orası anlamadım. bursa da vatandaşlar için, dükkanların yeme içme yerlerinin olduğu akşam canlı olan bi yer burası mı? :/ genelde her şehirde vatandaşlara açık trafiğe kapalı caddeler olur ama?

bknz:https://www.google.com.tr/maps/@40.228064,28.9805496,3a,75y,208.57h,93.65t/data=!3m6!1e1!3m4!1sd7IL33VQwjNGtcvnhqjOcA!2e0!7i13312!8i6656?hl=tr




Bu mesajda bahsedilenler: @Olgi
O
8 yıl
Yarbay

Evet dogru yer ancak resim eski taksinin istikamet tarafinda yeni yerler acildi(tatlici kahveci yemek vs) oradan bulvar sonuna kadar yemeli icmeli yerleri gorebilirsiniz. Bence arabayi risk etmeyip bulvarinin daha tenha alanina park edip yuruyerek gezmeniz. Hocam kalabalik olacak herkes bursa disina cikamadi. Bu yerler aksamlari haftasonlari musterilerle dolup tasar bayram kalabaligina hazir olunr
ayrica taksim gibi yaya kalabaligi beklemeyiz herkes arabasiyla geliyor yayalar az sayida aslinda fsm'nin de isi bitmek uzere. Sikilirsaniz ozluceye de gidebilirsiniz. Trafik rahattir. Oturmaya yer bulur hatta yuruyus bile yapabilirsiniz. . .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 4 Temmuz 2016; 22:14:02 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.