Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
145
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hp Pavilion 15-AB215NT Format
B
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İyi günler arkadaşlar. Bende Başlıkda belirttiğim laptopdan var. Bu laptopla beraber gelen hp yazılımları laptopu çok hantallaştırıyor. Laptopda w10 orjinal şekilde yüklü. Acaba ben buna windows7 yi kursam sonra birgün tekrar bu w10 orjinale dönmek istesem dönebilirmiyim. Birde bu recovery kısmından atılıyormuş format galiba ordan format atsam hp yazılımlarını yüklememe şansım varmı ? Tertemiz gereksiz şeylerden uzak bir format istiyorum çünkü. Teşekkürler



C
8 yıl
Yarbay

Windows 7 dönmenize gerek yok istemediğiniz programları program ekle kaldırda kaldırmanız kafi gelecektir. Yada recover yapmadan keyinizi not alın indirmiş olduğunuz Windows 10 iso ile kurulum usb oluşturun onunla format atıp orijinal keyinizi girin. Çalışmasında bir problem yok ise format işlemi yapacağınız en son işlem olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @blue97
V
8 yıl
Yüzbaşı

Benim de hp pavilion laptopum var. Fazla gördüğün programları tabii ki kaldır ancak hp support assistant 3d drive guard gibi laptopun sağlıklı çalışmasını sağlayan bence gerekli programlar var. Geriye sadece cyberlinkin 2-3 programı kalıyor onları da istersen kaldırırsın. Kaldı ki ben tek tek driverlarla uğraşmamak için win 8,1'den win 10a yükseltme yapmıştım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.