Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
507
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: GTU Bilgisayar Muhendisligi (2. sayfa)
C
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: cowpuncher

:D inşallah ama sen yanlış anladın her sene yükselecek deniyor gtunun sıralaması hep aynı kalıyordu ama bu sene yükselecek bence

Yukselsin hocam yukselsin daha iyi siralamalari hakkeden bi okul zaten .



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Up oglu up



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
8 yıl
Er

GTÜ Bilgisayar Mühendisliği hocalarından ders almak büyük şanstır. Bırakın 4 + 1 sene pastaneye, starbucksa gitmeyin arkadaş. Biraz zorluk çekin. Armut pişsin ağzıma düşsün diyen bir nesil oluşmaya başladı.

Yakın zamanda bu üniversite devlet desteğiyle ülkenin en iyisi olacak. Tübitaka, İstanbula yeni yapılan ve varolan teknokentlere yakınlığıyla Türkiye'nin en iyi konumuna sahip teknik üniversitesi ayrıca. Devlet sürekli yatırım yapıyor, yapıcak.

50 binlerle bu üniye girmek büyük şans bence.

Ayrıca mezun olduğunuzda iş bulabileceğiniz üniversitelere değil, size iş kurdurabilecek ya da dünya çapında vizyon kazandırabilecek üniversiteleri inceleyin. Üniversite sizi girişimciliğe teşvik ediyor mu? Akademisyenlerinin yayın ortalamasında üniversite kaçıncı buna bakın.

Alın bakın tıp fakültesi olmayan üniversiteler sıralamasında yayın bakımından 2. :

http://tr.urapcenter.org/2016/2016_t4.php

Gerçekten eğitime, bilgiye, teknolojiye, inavasyona değer veriyorsanız bu okulu yazın. Ama başka beklentileriniz varsa ileride pişman olmamak için yazmayın derim.,



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.