Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
320
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LYS MF'CİLER İÇİN KİTAP
A
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İyi çalışmalar arkadaşlar öncelikle..
İllaki forumda konusu çok dönmüştür ama kalabalık bi forum, sürekli gerekli/gereksiz birçok konu açılıyor, bu nedenle önemli ve faydalı konuları kaçırıyoruz. Bu konu bana ve benzer dertlerden muzdarip arkadaşlarıma yardımcı olur umarım.
LYS için dershaneye gitmeden 10k hedefleyen naçizhane bir kardeşinizim. YGS şükür iyi geçti moralimi bozmadı; LYS için fikirlerinizi almak istedim..
FEM Simetri LYS matematik bitti sayılır, LYS Karekök geometri de aynı şekilde..
Benim siz değerli kardeşlerime sormak istediğim sorular şunlar:

-Ek bir matematik, geometri soru bankası, deneme vs. duyduğunuz/bildiğiniz/güvendiğiniz sağlam yayın var mıdır? Duyduklarım arasından Karekök ve Bilfen yayınları dikkatimi çekti, bu ikisi arasında hangisini önerirsiniz?
-Fen adına özellikle kimya ve fizik için konu anlatım/soru bankası önerileriniz nelerdir? [LYS fende en iddialı olduğum alan kimya, en iddiasız olduğum alan fizik, bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.]
-Trigonometri fasikül almak istiyorum. Sizce güray küçük, çap, apotemi, yüzdeyüz yayınlarından veya şu an aklıma gelmeyen yayınlardan hangisini tavsiye edersiniz?
-Organik kimya için Palme Organik Kimya Soru Kitabı aldım, ancak konu anlatımında önerebileceğiniz fasikül var mıdır? Veya internette hoşunuza giden organiz kimya anlatan hocalar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Tekrardan hepinize kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim. İnşallah hepimiz istediğimiz yerlere geliriz. Zaman ayırıp cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.



O
8 yıl
Teğmen

Matematik için karekök sb kesinlikle
Geometri için bilfen veya fen bilimleri aklıma geldi ben de tan bilgili değilim bu konuda
Fizik icin ben de araştırıyorum
Kimyada palme klasiktir en iyisidir kendini zorlamak istiyosan birey de alabilirsin
Trigonometri için apotemi fasikülü bence ben baya memnunum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yüzbaşı

Kardeş kimyaözel de organik kimya anlatıyo hoca tahtada sadece ordan izleyerek 8 tane organik sorusu yaptım düşün hiç soru çözmeden bi bak derim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkür ederim arkadaşlar, up



A
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Dostum tavsiyelerin için teşekkür ederim. Kimya palme dediğin gibi klasik ve sevdiğim bir yayındır ancak LYS soru bankasında hatalı sorular, hatalı cevap anahtarı var diye bir duyum almıştım, aslı var mıdır?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Onelovetwomouths
K
8 yıl
Çavuş

Organik için palme konu anlatımlıyı tek geçerim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
8 yıl
Teğmen

Açıkçası daha iki üç konusunu çözdüm daha yanlış soruyla da karşılaşmadım. Organik kitabını çözdüm onda da yanlış soruyla karşılaştığımı hatırlamıyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Adamskerler
A
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkür ederim, up



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.