Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
243
Tıklama
0
Öne Çıkarma
**[SATILDI]**ASUS VG248QE
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
O
8 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 **[SATILDI]**ASUS VG248QE
BİKAÇ AY ÖNCE ALMİŞTİM YURTİÇİ FATURALI FULL KUTULU GARANTİLİ 1ÜST 2K MODELE GEÇTİĞİM İÇİN BUNU SATIYORUM SIFIRDAN FARKSIZ İSTEYENE WHATS UPP'DAN RESİMLERİ ATABİLİRİM!..
CİHAZ SIFIR AYARINDA OLUP FATURALI VE GARANTİLİDİR.JELATİNLERİ ÜZERİNDE TÜM APARATLARI TAM VE SAĞLAMDIR.ÖLÜ PİKSEL VS HİÇ BİR SORUNU YOKTUR.
İstanbul içi elden teslim satış tercihimdir diğer iller kargo le uğraşmak istemiyorum kutusu çok büyük kargo pahalı tutucak ve ayrica monitör olduğu için kargoda zarar gelebilir.

< Resime gitmek için tıklayın > Ürün revizedir!...

Ürün inceleme alttaki gibidir!..
Akıcı Aksiyon144Hz tazeleme oranı ve 1ms tepki süresi
ASUS VG248QE render edilmiş görüntülerin ekranda gözükmesi için gereken süreyi kısaltıyor. Düşük bekleme süresi sayesinde kullanıcıların oyun içinde daha hızlı tepki vermesi mümkün oluyor.
144Hz tazeleme oranı bir saniyede gösterilen kare sayısını hızlandırarak, iki boyutlu hareketli görüntülerde akıcılık sağlıyor.*
Hareketli sahnelerde iz oluşmasını engellemek için tepki süresi de voltaj seviyeleri kontrol edilerek 1ms’e düşürüldü. Böylece kullanıcılar akıcı ve net görüntülere kavuşuyor.

144Hz tazeleme oranında hareketli sahneler
Trace Free II teknolojisi ile (144Hz + 1ms) hareketli sahneler akıcı ve net gözükür.

60Hz yenileme oranında hareketli sahneler
Trace Free II teknolojisi yokken hareketli sahneler bulanık gözükür.
*144Hz fonksiyonunu kullanmak (2D modunda) için DisplayPort (ya da Dual-Link DVI) bağlantısı ve en son sürücüleri kurulu, uyumlu bir ekran kartı gereklidir. Teknik destek için ekran kartı üreticinizin servis merkezi ile bağlantıya geçebilirsiniz

Standart 60Hz LCD monitörler hareketli sahnelerde bulanık görüntüler verir ve bu durum oyuncuların dikkatini dağıtır. 144Hz tazeleme oranına sahip olan ASUS VG248QE monitör, oluşabilecek bu bulanıklığı yarıya indirerek özellikle daha doğal ve net bir görüntü sunar.


LED ile Gerçeğe Yakın Görüntüler
80.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio
ASUS Smart Contrast Ratio teknolojisi en gerçekçi görüntüleri elde edebilmek için LED arka ışıklandırmanın parlaklığını değiştirerek ekranın kontrastını dinamik olarak değiştiriyor. Bu sayede en parlak beyaz ve en derin siyahlar elde ediliyor.


Full HD 1080p Desteği
Full HD 1080p (1920 x 1080) çözünürlük ile rengarenk bir dünyaya adım atın.





Splendid™ Video Intelligence Teknolojisi
Splendid™ Video Intelligence Teknolojisi, kullanıcının o anda yaptığı işlemin doğasını otomatik olarak analiz ederek ekranı en uygun renk ve görüntüyü sağlayacak şekilde ayarlayan bir renk motoru üzerine inşa edilmiştir. Tek tuş ile altı farklı video modu (Manzara, Sinema, Oyun, Gece Görüşü, sRGB ve Standart) seçilebilir.


Oyuncu Dostu Tasarım
Tüm ASUS monitörlerde olduğu gibi VG248QE de ergonomik bir tasarıma sahip. Kullanıcılar ekranı öne arkaya yatırabilir, kendi ekseni etrafında döndürebilir, dik konuma getirebilir ve yüksekliği ayarlayabilirler.




ASUS her zaman tasarımlarını kullanıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yapar. VG248QE, ASUS’a özgü GamePlus(patent bekleniyor) özelliği ile ekrana hedef ve zaman sayacı koymayı mümkün kılıyor. Oyuncular dört farklı hedef seçeneğinden birini tercih edebilir, özellikle gerçek zamanlı strateji oyunlarında önemli olan zamanı da zaman sayacından takip edebilirler. Bu iki araç da oyuncuların yeteneklerini artırmasını sağlıyor.

ASUS GamePlus'ı istediğiniz an bu düğme ile devreye sokabilirsiniz.


Stereo Hoparlörler ve Geniş Bağlantı Seçenekleri ile Eğlence
DisplayPort ve Dual-Link DVI üzerinden NVIDIA 3D Vision 2 ile uyumlu olan VG248QE etkileyici üç boyutlu oyun deneyimi sunuyor. DisplayPort, HDMI ve Dual-Link DVI-D girişleri ürünün Blu-ray oynatıcılardan oyun konsollarına kadar çok farklı cihazlarla beraber kullanılabilmesini sağlıyor. 2W’lık stereo hoparlörler de ev eğlence deneyiminizi daha da etkileyici hale getiriyor.

Benzersiz 3D Etkisi
VG248QE, NVIDIA 3D Vision® 2 * kitiyle uyumludur. NVIDIA 3D Vision 2 gözlük teknolojisi sizi yeni bir boyuta taşıyarak tüm oyun keyfinizi 3D dünyasına taşıyor. Ayrıca NVIDIA 3D LightBoost teknolojisi sayesinde 3D modundayken fazladan güç sarfiyatı yapmadan önceki nesle göre iki kat daha parlak görüntüler elde edilebiliyor.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 960 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

S
8 yıl
Moderatör

ne ara açtın ne ara sattın hacım


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Overlord7134
O
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Niyetimde sana satmak vardi ama monitör alcağim adam para istedi hemen sahibinden koydum satildi yarin alcaklar ilan ac dedi ondan açtim
Sorry kanka





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 17 Mart 2016; 20:09:59 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Supervisor_
R
8 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

ne ara açtın ne ara sattın hacım




O
8 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

ne ara açtın ne ara sattın hacım

Yaran youtube yorumlari

Yalnız pc bileşenlerini sattikça kendimi alt resimdeki arkadaş gibi hissediyorum

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 17 Mart 2016; 20:13:12 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
8 yıl
Er
Konu Sahibi

soldier_x nickli arkadaşa satilmiştir yarin teslim edilicektir hayırlı uğurlu olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @soldier_x
S
8 yıl
Er

teşekkür ettim :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Overlord7134
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.